AnonymBruker Skrevet 3. juli 2016 #1 Skrevet 3. juli 2016 Hva bruker dere hvitvinsedikk til ? Altså i matlaging. Har lyst til å høre hvordan dere bruker den i matlaging og til hva Anonymkode: 66b59...53e
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2016 #2 Skrevet 3. juli 2016 Dressinger, sauser, aioli, marinader, smakstilsetninger i forskjellige ting - vanskelig å huske alt, det er bare en sånn ingrediens jeg har i huset og bruker der det passer seg når jeg trenger litt syre. Anonymkode: 5072b...b19 3
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2016 #3 Skrevet 3. juli 2016 Bruker det i verdens beste red velvet cup cakes! Ellers aner jeg ikke hva det kan brukes til Anonymkode: 5f7d4...a50
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2016 #4 Skrevet 3. juli 2016 Pavlova. Det eneste jeg har brukt den til. Anonymkode: d53b1...d7d 1
♥Missy♥ Skrevet 3. juli 2016 #6 Skrevet 3. juli 2016 Pavlova, Bernaise, Szechuan, og salatdressing bruker jeg det til
AnonymBruker Skrevet 4. juli 2016 #7 Skrevet 4. juli 2016 Vinaigretter, snarsyltede grønnsaker, posjering av egg. Anonymkode: 6ea76...7ff
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå