Gå til innhold

Rå kjøttdeig - farlig?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Innimellom når jeg skal steke kjøttdeig eller karbonadedeig får jeg en sånn veldig trang til å spise litt av den rå. Synes det smaker godt.  Men.. er det egentlig farlig?

Jeg spiser jo tartar og carpaccio, så tenker liksom at det kan da ikke være noe anderledes det. Men likevel innbiller jeg meg at man ikke skal spise rå kjøttdeig/karbonadedeig.  Men jeg vet ikke hvorfor. 

Anonymkode: 496e5...ec0

Videoannonse
Annonse
Gjest Hausfrau Merkelmor
Skrevet

Gode forhold for bakterievekst. Du risikerer å bli matforgiftet.

AnonymBruker
Skrevet

Men har man ikke like stor risiko for det når man steker en blodig biff? Den er jo også rå på hele innsiden? 

Anonymkode: 496e5...ec0

Skrevet

Biffen er stekt på utsiden. Bakteriene bruker ganske mye tid på å gnage seg inn i kjernen av biffen.

  • Liker 2
Gjest Keikolina
Skrevet

Vet det ikke er bra, men har nok spist mange kg rå kjøttdeig. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg spiser ofte av den råe kjøttdeigen/karbonadedeigen før den stekes, ikke hatt noen problemer enda.

Anonymkode: cd5c1...ca0

  • Liker 1
Gjest Keikolina
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Jeg spiser ofte av den råe kjøttdeigen/karbonadedeigen før den stekes, ikke hatt noen problemer enda.

Anonymkode: cd5c1...ca0

Ikke jeg heller. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...