Teardrop Skrevet 1. juli 2016 #1 Del Skrevet 1. juli 2016 Lavkarbo Hvordan er fordelingen av fett og protein? Likt for alle eller vektbasert? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2016 #2 Del Skrevet 2. juli 2016 Spis 1,5 g protein pr kg kroppsvekt, antall karbohydrater du skal ha i løpet av dagen, og fyll på med fett. Hvis du for eksempel er 65 kg, og skal spise 50 g karbohydrater, og ca 1700 kcal 97,5 g proteiner = 390 kcal 50 g karbohydrater = 200 kcal Da gjenstår ca 1100 kcal, og da fyller på på med ca 120 g fett =1080 kcal Totalt 1670 kcal Anonymkode: f7cb7...3e1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2016 #3 Del Skrevet 2. juli 2016 Hvordan er det med meg som veier 88 kg som vil ned til 68? Anonymkode: f90e9...373 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2016 #4 Del Skrevet 2. juli 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvordan er det med meg som veier 88 kg som vil ned til 68? Anonymkode: f90e9...373 Det blir på samme måte. 132 g proteiner = 528 kcal fra proteiner Så mange gram karbohydrater du velger å spise *4 = X kcal fra karbohydrater Fylle opp resterende med fett til du kommer opp på det kalorinivået du velger å ligge på. Og så må du huske at etterhvert som du blir lettere vil kaloribehovet ditt bli mindre, og da må du justere inntaket etter det. Anonymkode: f7cb7...3e1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlendaSensitive Skrevet 2. juli 2016 #5 Del Skrevet 2. juli 2016 Å spørre etter lavkarbo er som å spørre hvilken frukt. Lavkarbo kostholdregnes for det med under 150 karbohydrater om dagen. Alt fra lav GI fokus(doktor lindberg, feks) til LCHF(under 20 kh om dagen, mest fett). Også har du South Beach med fokus på lav gi karbohydrater, mye proteiner og normal mengde med fett. Her kan du lese om ulike rettningslinjer: http://forum.lavkarbo.no/forumdisplay.php?f=6 Om det er LCHF, kostdoktorn eller lignende du kjører etter, så har du fått en rettningslinje ovenfor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå