Gjest LoisLane Skrevet 5. november 2004 #1 Skrevet 5. november 2004 Noen som har grillpanne? Bruker dere den, og eventuelt til hva?
Arkana Skrevet 5. november 2004 #2 Skrevet 5. november 2004 Vi bruker den til steking, kjøtt, fisk, grønnsaker (f.eks. asparges, squash, auberginer) +++. Smaken blir jo ikke nevneverdig annerledes, men det ser ganske pent ut med disse "grillmerkene" på. Hadde det ikke vært for at det var en gave hadde vi neppe kjøpt selv da, en stekepanne er like greit.
Gjest Genevieve Skrevet 5. november 2004 #3 Skrevet 5. november 2004 Min brukes mest til steking av kjøtt og enkelte typer grønnsaker.
Gjest LoisLane Skrevet 5. november 2004 #4 Skrevet 5. november 2004 Det blir vel ikke så fett som vanlig steking? Går det an å steke fisk i den?
MiniMjau Skrevet 8. november 2004 #7 Skrevet 8. november 2004 Jeg har en titanpanne med sånne riller i bunn. Da trenger du ikke bruke fett i det hele tatt når du steker. Helt supert! Kan ikke bruke max varme på. Steker fisk, kylling, kjøtt osv. Ordentlig biff steker jeg fortsatt på den "gamle" panna med masse smør.....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå