Gå til innhold

Kyllingkjøttdeig: siste forbruksdag idag, steke nå og spise imorgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Her er jeg med nok en "kan jeg spise denne maten"-tråd. :fnise:

Har en kyllingkjøttdeig som har ligget i kjøleskapet siden Søndag. Oppdaget nå nettopp at siste forbruksdag var idag. Nå er det litt sent for middag, så får ikke spist den nå. Jeg har en sterk fobi for å spise dårlig mat/få matforgiftning, så å la den ligge rå til imorgen går bare ikke. 

Men det jeg lurer på er om jeg kan steke den nå, og dermed forlenge holdbarheten så den kan spises imorgen? Eller henger holdbarheten fra kjøttets originale, rå tilstand med, selv om den er stekt? Kan jeg steke den, fryse den og spise den om noen dager? Eller burde den bli spist imorgen, selv om den blir fryst?

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ja, det fungerer. Både å steke den nå og spise i morgen, og steke nå og fryse. 

Anonymkode: 3ebd3...77c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...