AnonymBruker Skrevet 20. juni 2016 #1 Skrevet 20. juni 2016 Hvordan gjør man det? Mikrobølgeovn er ikke et alternativ. Vil unngå tørt eller veldig godt stekt brød. Lav varme i stekeovnen? Anonymkode: 23931...e2c
Gjest Margit Spat Skrevet 20. juni 2016 #2 Skrevet 20. juni 2016 Hvor lenge er det til du trenger brødet? Hvis du ikke har det sprengtravelt ville jeg latt det tine på benken. Hvis travelt: tin det i stekeovnen på 100-150 grader. Vær forberedt på at brødet kan bli tørrere enn ellers av denne behandlingen.
Gjest Tom/Loki Skrevet 20. juni 2016 #3 Skrevet 20. juni 2016 Har du tine funksjon på stekeovnen? Så kan du bruke det,. står i bruksanvisningen hvor lenge brødet trenger
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå