AnonymBruker Skrevet 16. juni 2016 #1 Skrevet 16. juni 2016 Jeg skal servere tapas på lørdag. Tenkte jeg skulle legge oliven i marinade i dag. De kan fint serveres på lørdag da, eller blir det ødelagt? Anonymkode: a5abe...cfa
AnonymBruker Skrevet 16. juni 2016 #2 Skrevet 16. juni 2016 Tipper det funker helt topp, med mindre du har noen uvanlige og lettbedervelige ingredienser i marinaden. Anonymkode: 7158f...36a
Million Skrevet 16. juni 2016 #3 Skrevet 16. juni 2016 http://www.juliekarla.dk/marinerede-oliven Ellers så fant jeg en annen som inneholder noe jeg personlig liker veldig godt; soltørkede tomater og hvitløk. Høres godt ut? http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=33007
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå