Nevian Skrevet 14. juni 2016 #1 Skrevet 14. juni 2016 Kjøpte meg et par stykker med sebra-kjøtt idag, men har ikke smakt enda. Noen som har prøvd? Hva tycks? Ser for meg det kan minne om hest?
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #2 Skrevet 14. juni 2016 Minner veldig om hest ja Helt greit... Synes ikke det var noe spesielt egentlig. Anonymkode: cd973...c19
Gjest Badebuksa Skrevet 14. juni 2016 #3 Skrevet 14. juni 2016 Ja, jeg har det til jul istedet for ribbe.
Gjest Tom/Loki Skrevet 14. juni 2016 #4 Skrevet 14. juni 2016 Nei, har ikke smakt hest heller. Men hvor selger de sebra kjøtt?
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #5 Skrevet 14. juni 2016 Hvor selger de hestekjøtt? Anonymkode: d38f8...f05
Nevian Skrevet 14. juni 2016 Forfatter #6 Skrevet 14. juni 2016 Et øyeblikk siden, Tom/Loki skrev: Nei, har ikke smakt hest heller. Men hvor selger de sebra kjøtt? Meny - i Trondheim i hvert fall. Der jeg kjøper hest også.
Carl Kuhn Skrevet 14. juni 2016 #7 Skrevet 14. juni 2016 Dette syns jeg var makabert!!! bedre med tofu
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #8 Skrevet 14. juni 2016 Hestekjøtt og sebrakjøtt? Hva faen. Æsj Anonymkode: 41a71...2c3
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #9 Skrevet 14. juni 2016 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hestekjøtt og sebrakjøtt? Hva faen. Æsj Anonymkode: 41a71...2c3 Oksekjøtt og griseskjøtt? Hva faen. Æsj Anonymkode: d38f8...f05 6
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #10 Skrevet 14. juni 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Oksekjøtt og griseskjøtt? Hva faen. Æsj Anonymkode: d38f8...f05 Anonymkode: 41a71...2c3
Gjest Hapi Skrevet 14. juni 2016 #11 Skrevet 14. juni 2016 Hvordan smaker hestekjøtt? Og hvor kommer det fra, produserer de det her i Norge eller går all hest til pølser?
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2016 #12 Skrevet 14. juni 2016 Jeg har spist hestebiff på restaurant i Oslo. Aner ikke hvor den kom fra, men god var den. Anonymkode: e4bbb...7c7
Nevian Skrevet 14. juni 2016 Forfatter #13 Skrevet 14. juni 2016 8 minutter siden, Hapi skrev: Hvordan smaker hestekjøtt? Og hvor kommer det fra, produserer de det her i Norge eller går all hest til pølser? Jeg for min del smaker ikke særlig forskjell på det og storfe, men det er tydelig mørkere å se til. Og prisen var en del gunstigere om jeg ikke husker feil. Produseres også i Norge. Jeg mener det var Hellstrøm som serverte hestekjøtt på en av sine restauranter, kamuflert som "dagens biff", og fikk angivelig en del klager på smaken fra folk da det en periode ble erstattet med vanlig storfe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå