AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #1 Skrevet 13. juni 2016 Er det best at sjokoladen er litt avkjølt da, så den ikke bare renner ut, eller blir den for hard å presse ut til å skrive tekst om jeg lar den stå i kjøleskapet først? Noen som har erfaring med dette? Anonymkode: b22e7...213
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #2 Skrevet 13. juni 2016 Jeg snakker alså om sjokolade som er smeltet i vannbad først TS Anonymkode: b22e7...213
Calleia Skrevet 13. juni 2016 #3 Skrevet 13. juni 2016 (endret) Skriv på overheadark og løft det på kaken når det har stivnet😉 Om du skriver rett på må den IKKE i kjøleskap først , da er det fare for klumper. Endret 13. juni 2016 av calleia 2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #4 Skrevet 13. juni 2016 Godt tips! Kan jeg bruke bakeark? Anonymkode: b22e7...213
Calleia Skrevet 14. juni 2016 #5 Skrevet 14. juni 2016 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Godt tips! Kan jeg bruke bakeark? Anonymkode: b22e7...213 Ja, bakepapir går greit, men ikke matpapir.. 1
momo Skrevet 14. juni 2016 #6 Skrevet 14. juni 2016 Du får kjøpt sjokolade bokstaver i butikken, de står under kakepynt.
Kvist Skrevet 14. juni 2016 #7 Skrevet 14. juni 2016 Hvis du tempererer sjokoladen skikkelig får den gjerne perfekt konsistens for å sprøytes ut til pynt og bokstaver. Og den får sånn fin sjokoladeknekk etter at den har stivnet igjen og blir ikke klissete sånn som utemperert sjokolade gjerne blir. Google temperering av sjokolade eller søk det opp på youtube for massevis av tips til hvordan du gjør det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå