Planken Skrevet 12. juni 2016 #1 Skrevet 12. juni 2016 Hei! Har funnet en oppskrift på nett som ser veldig god ut! Er en nybegynner i baking, men er likevel ikke redd for å prøve litt nytt. Det har vel alle gjort en gang, til og med de største konditorer? Oppskriften er en sjokoladekake med romfyll. I oppskriften står det at en bør bruke vanlig rom, og ikke romessens for å få den aller beste smaken. Jeg har prøvd å forhøre meg med de jeg kjenner, men ingen har noen konkrete svar. Spørsmålet mitt er da til dere; Hvilken type rom egner seg til baking? Om det er relevant, er romfyllet på bildet i oppskriften hvit/lys. Andre tips til baking av denne typen kake tar jeg i mot med takk! 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå