Gå til innhold

Sjokoladekake med romfyll


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! 

Har funnet en oppskrift på nett som ser veldig god ut! Er en nybegynner i baking, men er likevel ikke redd for å prøve litt nytt. Det har vel alle gjort en gang, til og med de største konditorer? :fnise:

Oppskriften er en sjokoladekake med romfyll. I oppskriften står det at en bør bruke vanlig rom, og ikke romessens for å få den aller beste smaken. Jeg har prøvd å forhøre meg med de jeg kjenner, men ingen har noen konkrete svar. Spørsmålet mitt er da til dere; 

Hvilken type rom egner seg til baking? 

Om det er relevant, er romfyllet på bildet i oppskriften hvit/lys. Andre tips til baking av denne typen kake tar jeg i mot med takk! 😊

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...