AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #1 Skrevet 10. juni 2016 Ok, ikke le av meg nå.. Har spist det et par ganger når jeg har vært ute og syns det er veldig godt. Har lyst å lage selv. Er ikke så flink på kjøkkenet akkurat, spiser for det meste ute (bor i utlandet) men nachos må jeg jaggu prøve meg på selv! Anonymkode: b0a93...192 1
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #3 Skrevet 10. juni 2016 Jeg lager kjøttdeigen som vanlig, og strør det over en haug med chili-nachos. Deretter masse ost på toppen - inn i ovnen på 140 grader i noen minutter Anonymkode: a862b...587
Gjest Birti Skrevet 10. juni 2016 #4 Skrevet 10. juni 2016 Når jeg lager nachoes så liker jeg å lage det litt som en pizza. Legger nachoschips på en bakeplate / ildfast form, sprer kjøttdeig som er stekt med tacokrydder (uten vann) og blanda med refried beans (hvis jeg finner (santa maria pleier å ha som står i tacohylla), om ikke bruker jeg bare kidney bønner som topping) og topper med det jeg har av tomat, rødløk, vårløk etc. Har over sjuke mengder ost (ELSKER smelta ost) og steiker til osten er gylden på 200 grader. Serverer med rømme, tacosaus og hjemmelaget guacamole (uten koriander. Liker ikke koriander). Veldig digg!
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #5 Skrevet 10. juni 2016 Jeg bruker en brødform og tar nachos, (stekt) kjøttdeig og ost lagvis og setter i ovnen på 200 grader til osten er smeltet. Anonymkode: 5614f...fbe 1
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #6 Skrevet 10. juni 2016 http://trinesmatblogg.no/2012/11/23/kjappe-nachos-med-salsa-og-guacamole/ Jeg bruker denne oppskriften fra Trinesmatblogg. Veldig god. Pleier å ha mais og løk i og. Du kan ha hva sm helst i, egentlig. Anonymkode: c20f5...079
chouette Skrevet 10. juni 2016 #7 Skrevet 10. juni 2016 Legger nachoschips, ost, kjøttdeig med løk , paprika og chiliblanding og raspet gulrot lagvis i en ildfast form/bolle. Avslutter med ost.
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #8 Skrevet 10. juni 2016 Jeg gjør det enkelt, Bruker Maarud sin Tortilla Chips Cheese. Fyller på en tallerken, strør ost over og har over det jeg har av kjøttpålegg som salami,chorizo eller tyrkiske sucuk. i Mikroen til oster begynner å bli crunchy og sprø. har tyrkisk yoghurt og taco saus over Anonymkode: abea9...efd
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2016 #9 Skrevet 11. juni 2016 Har en variant som er ganske annerledes enn de andre oppskriftene her. Mulig det ikke kan kalles for nachos. Anbefales likevel for det er kjempegodt. Nachochips, rømme, salsa og salami legges lagvis. Toppes med ost. Inn i ovnen 200 grader i ca 10 min. Anonymkode: 5b300...1c3 2
AnonymBruker Skrevet 11. juni 2016 #10 Skrevet 11. juni 2016 Har Nachochips i en ildfastform, topper det med stekt tacokrydret karbonadeig, mais, løk og raspet ost (pass på at det kommer ost i mellom chipsen også, ikke bare på toppen). Stekes i ovnen til osten er smeltet og gylden på toppen. Serveres med salsa, cheddardip og krydderrømme. Anonymkode: 60bcf...8ff
Gjest Tamsi Skrevet 11. juni 2016 #11 Skrevet 11. juni 2016 Har dere chipsen nederst alle sammen? Blir den ikke bløt?
AnonymBruker Skrevet 12. juni 2016 #12 Skrevet 12. juni 2016 Den 11.6.2016 at 10.37, AnonymBruker skrev: Har en variant som er ganske annerledes enn de andre oppskriftene her. Mulig det ikke kan kalles for nachos. Anbefales likevel for det er kjempegodt. Nachochips, rømme, salsa og salami legges lagvis. Toppes med ost. Inn i ovnen 200 grader i ca 10 min. Anonymkode: 5b300...1c3 Hahaha! Glemte jo den viktigste ingrediensen; kjøttdeig med tacokrydder (bruker ikke vann). Anonymkode: 5b300...1c3 1
Lady Lovelylocks Skrevet 12. juni 2016 #13 Skrevet 12. juni 2016 Den 11. juni 2016 at 10.52, Tamsi skrev: Har dere chipsen nederst alle sammen? Blir den ikke bløt? Jeg har chipsen øverst.
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #14 Skrevet 13. juni 2016 Bruker oppskriften som ligger på trines matblogg. Serverer med snittebønnestuing ved siden av. Knallgodt! Anonymkode: 8eed4...a8d
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #15 Skrevet 13. juni 2016 Denne retten MÅ være sykt usunn?!! Anonymkode: a2954...978
Hvalen Skrevet 13. juni 2016 #16 Skrevet 13. juni 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Denne retten MÅ være sykt usunn?!! Anonymkode: a2954...978 Ja og så? 11
Rosewood Skrevet 13. juni 2016 #17 Skrevet 13. juni 2016 Den 11. juni 2016 at 10.52, Tamsi skrev: Har dere chipsen nederst alle sammen? Blir den ikke bløt? Den blir ikke bløt nei! Digg og sprø
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2016 #18 Skrevet 13. juni 2016 Jeg bruker santamaria sin soyatacomix(foretrekker veggis). Blander i bønner av noe slag. Stor ildfast form. Legger et lag med nachochips(helst noen litt grove som smaker ordentlig mais). Strør over soyagreiene med bønner+sorte oliven, jalapenos, mais, vårløk, rødløk, tynne skiver av små tomater og andre ting jeg kanskje har lyst på. Legger et lag til. Dekker toppen med nachochips og raspet ost. Setter i stekeovn til osten er godt smelta og gyllen. Serveres med enorme mengder hjemmelaget guacamole, creme fraiche og salsa! Anonymkode: e5020...e20 1
♥Missy♥ Skrevet 3. juli 2016 #19 Skrevet 3. juli 2016 Nachos Steker kjøttdeoig og har over hjemmelaget tacokrydder Legger nachoschips i en ildfast form, i bunn og kanter Blander dette i kjøttet: Bønner (chili, kidney el kjøpt på meny) Kutter opp purreløk Mais Og ost over. Serveres med lettrømme, chips, salat, hjemmelaget guacamole og (mango/jordbær) salsa
AnonymBruker Skrevet 3. juli 2016 #20 Skrevet 3. juli 2016 Den 11.6.2016 at 10.52, Tamsi skrev: Har dere chipsen nederst alle sammen? Blir den ikke bløt? . Chipsen skal jo være bløt Anonymkode: c1701...9e5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå