AnonymBruker Skrevet 9. juni 2016 #1 Skrevet 9. juni 2016 For en god tid til bake ble det advart om å spise disse ferdig posene med frisne bær man får kjøpt på butikken, om man ikke varmebehandlet de først. Hvordan er dette nå? Fortsatt risky? Anonymkode: 88ebc...457
Gjest Becky48 Skrevet 9. juni 2016 #2 Skrevet 9. juni 2016 Jeg har alltid brukt de frosne jeg, eneste gangene jeg varmebehandler de er når jeg lager syltetøy.
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2016 #3 Skrevet 9. juni 2016 Det ble trygt for lenge siden:) Anonymkode: e9040...419
AnonymBruker Skrevet 9. juni 2016 #4 Skrevet 9. juni 2016 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det ble trygt for lenge siden:) Anonymkode: e9040...419 Hva mener du med lenge siden? snublet over denne artikkelen nå, http://www.kk.no/helse-kosthold-trening/viktig-beskjed-til-alle-smoothie-elskere-36801 som er fra i år... Anonymkode: 88ebc...457
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #5 Skrevet 10. juni 2016 Jeg har aldri varmebehandla disse og det har aldri bydd på noe problemer Anonymkode: 3113b...2e6
AnonymBruker Skrevet 10. juni 2016 #6 Skrevet 10. juni 2016 22 timer siden, AnonymBruker skrev: For en god tid til bake ble det advart om å spise disse ferdig posene med frisne bær man får kjøpt på butikken, om man ikke varmebehandlet de først. Hvordan er dette nå? Fortsatt risky? Anonymkode: 88ebc...457 Det er og har alltid vært anbefalt å koke/varmebehandle frosnebær fordi disse kan inneholde bakterier vi kan bli syke av. Særlig e-coli/andre avføringsbakterier da de er plukket under andre hygeniske forhold enn vi har i Norge. For en tid tilbake var det ekstra påninnelser og fokus på varmebehandling av frosne bær fordi mange var blitt syke. Anonymkode: 9e32e...11f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå