AnonymBruker Skrevet 5. juni 2016 #1 Skrevet 5. juni 2016 Er så forviirra! Skal lage scones og har bare gresk yoghurt og vanlig kesam, men i oppskriften står det yoghurt naturell. Hvilken av disse to produktene er nærmest naturell? Fant ikke noe etter et rastløzt søk på Google. Håper noen kan svare kjaaaaapt. Takk på forhånd! 😄😁 Anonymkode: a2215...b6a
Belima Skrevet 5. juni 2016 #2 Skrevet 5. juni 2016 Bruk den greske. Det er det samme som yoghurt naturell. 3
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2016 #3 Skrevet 6. juni 2016 Enig i at gresk yoghurt som er yoghurt naturell. Men ville bare påpeke at du like gjerne kan bruke kesam'en i scones, jeg lager scones med kesam stadig vekk. Cottage cheese kan forøvrig også benyttes Anonymkode: fb406...f8b
AnonymBruker Skrevet 6. juni 2016 #4 Skrevet 6. juni 2016 Takk for svar dere😄 fant ut blanding av keramikk og gresk yoghurt gikk fint 😉 Anonymkode: a2215...b6a
Pawn Hearts Skrevet 6. juni 2016 #5 Skrevet 6. juni 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Takk for svar dere😄 fant ut blanding av keramikk og gresk yoghurt gikk fint 😉 Anonymkode: a2215...b6a Jeg ville nok kuttet ut keramikken. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå