Gå til innhold

Kylling vs Teflon


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har et problem. Når jeg steker kylling (opptint first price), så blir teflonpanna så stygg etterpå. Det kommer liksom sånn hvitt eller brunt belegg (brunt på lav varme og hvitt på høy varme) Jeg bruker rikelig med margarin/olje.

Det skal nevnes at dette er panner som har blitt misbrukt ganske hardt på andre måter tidligere, men det skjedde da de var nye også.

Noen med lignende erfaringer/tips?

 

Anonymkode: df349...e10

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Sånn har mine slitte panner blitt, men i den som er ganske ny setter ingenting seg fast. Tror du må huske feil? :P Mener du jernpanne? Det er bare fett som ligger igjen på overflaten i min teflonpanne.

Anonymkode: 47c6c...06e

Skrevet

Støpjern for the win. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...