AnonymBruker Skrevet 2. juni 2016 #5 Skrevet 2. juni 2016 I matlaging vanlig bordsalt eventuelt grovsalt, som bordsalt flaksalt eller grovsalt i kvern. Anonymkode: 37091...147 5
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2016 #8 Skrevet 3. juni 2016 Bergsalt! (stensalt) Utrolig godt og maten blir helt nydelig! Brukte sjøsalt før, men ble litt lei "sjø"smaken, og oppdaget bergsalt og det er bare så godt! Bruker den kvernen fra Santa Maria (Rock Salt) Ganske dyr - men MMM! Anonymkode: 5ad9b...025
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2016 #9 Skrevet 3. juni 2016 Natriumklorid, i form av store krystaller som jeg kverner opp i den fine saltkverna mi. Anonymkode: 431d8...385 5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå