Elle Melle Skrevet 3. november 2004 #21 Del Skrevet 3. november 2004 Da skjønner jeg. Men hvorfor i alle dager tåler du meierismør da? Er ikke det laget av akkurat det samme? Kanskje du kan bruke det nye "fløteproduktet" til Maizena. Det inneholder noe melk, men det er mye mindre enn i vanlige meieriprodukter. Er det noen som har sett en oppskrift på risboller som inneholder Nugatti og Sjokade? Jeg så en gang noen som hadde dette i en bolle da de skulle lage risboller, men jeg var bare 4 år og fikk ikke med meg resten... Det er de beste risbollene jeg har smakt , og vi fikk dem hver gang noen i barnehagen hadde bursdag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 3. november 2004 #22 Del Skrevet 3. november 2004 Hvordan blir disse i forhold til de med delfiafett? Hva er forskjellen? Det blir en helt annen smak. Delfiafett er etter min mening ekkelt, og hører ikke hjemme noen steder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lille Bø Skrevet 3. november 2004 #23 Del Skrevet 3. november 2004 Kremt.... Jeg synes Delfiafett er greit i risboller jeg (skjønner jeg er i totalt mindretall) men det kommer litt an på hva som ellers skal brukes i oppskriften. Nå har jeg satt hele huset på hodet for å finne min oppskrift, men jeg må visst få snudd det på plass igjen før jeg finner den... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 3. november 2004 Forfatter #24 Del Skrevet 3. november 2004 Kremt.... Jeg synes Delfiafett er greit i risboller jeg (skjønner jeg er i totalt mindretall) men det kommer litt an på hva som ellers skal brukes i oppskriften. Nå har jeg satt hele huset på hodet for å finne min oppskrift' date=' men jeg må visst få snudd det på plass igjen før jeg finner den... [/quote'] Jeg liker også delfiafett, det var derfor jeg lurte på hva som blir annerledes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 4. november 2004 #25 Del Skrevet 4. november 2004 Da skjønner jeg. Men hvorfor i alle dager tåler du meierismør da? Er ikke det laget av akkurat det samme? Meierismør er ikke noe jeg bruker mer enn kanskje bittelitt på et varmt rundstykke i ny og ne. Er generelt ikke glad i smør, så jeg bruker det ikke på brød og sånn til vanlig... Hadde nok byttet det ut med margarin i oppskriften, det er det jeg bruker gjøre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 4. november 2004 #26 Del Skrevet 4. november 2004 Meierismør er ikke noe jeg bruker mer enn kanskje bittelitt på et varmt rundstykke i ny og ne. Er generelt ikke glad i smør, så jeg bruker det ikke på brød og sånn til vanlig... Hadde nok byttet det ut med margarin i oppskriften, det er det jeg bruker gjøre. Skjønner. Da var det ikke helt oppskriften for deg dette her. Forskjellen på smør og delfiafett er vel smaken? Smør har jo mye smak, mens delfiafett ikke smaker noe særlig i det hele tatt. Tror jammen jeg skal lage slike med smør til jul, de hørtes fantastisk gode ut! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 4. november 2004 #27 Del Skrevet 4. november 2004 Meierismør er ikke noe jeg bruker mer enn kanskje bittelitt på et varmt rundstykke i ny og ne. Er generelt ikke glad i smør, så jeg bruker det ikke på brød og sånn til vanlig... Hadde nok byttet det ut med margarin i oppskriften, det er det jeg bruker gjøre. Jeg pleier å bruke margarin (soft) til denne oppskriften, det er like godt det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 5. november 2004 #28 Del Skrevet 5. november 2004 Er det ingen som har oppskrift med delfiafett?? Jeg syns de er gode jeg... Tenkte jeg skulle lage begge sortene i helga, både med delfiafett og Arkana sin oppskrift.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 5. november 2004 #29 Del Skrevet 5. november 2004 Da var det ikke helt oppskriften for deg dette her. Regner med at jeg bytter ut smør med margarin og fløte med h-melk. Burde funke, det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 5. november 2004 #30 Del Skrevet 5. november 2004 Er det ingen som har oppskrift med delfiafett?? Jeg syns de er gode jeg... Tenkte jeg skulle lage begge sortene i helga, både med delfiafett og Arkana sin oppskrift.... Jeg har begge deler jeg. :-) Risboller 2 plater sjokolade 4 ss sterk kaffe 250 g delfiafett 2 egg 2-3 ss sukker ca 12 dl puffet ris Smelt sjokolade i kaffe ved svak varme. Smelt delfiafettet og avkjøl det til ca 37 grader. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland delfiafettet med sjokoladen og hell det i en tynn stråle i eggedosisen under kraftig visping. Bland i puffet ris. Sett blandingen i topper med skje på bakepapirkledt plate. La stå kaldt for å stivne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elle Melle Skrevet 5. november 2004 #31 Del Skrevet 5. november 2004 Hvis du bare bruker den oppskriften som står på delfiafettpakken (den til delfiakake), så kan du bare blande puffet ris i den. Enkelt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 5. november 2004 #32 Del Skrevet 5. november 2004 Jeg har begge deler jeg. :-) Tusen takk Arkana, du har oppskrifta klar på det meste Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå