Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #1 Skrevet 1. november 2004 Kanskje litt dumt spørsmål, men når du har laget en kake, hvor oppbevarer du denne? Det jeg mener er, tåler alle kaker å bli satt i kjøleskapet? Jeg legger mine stort sett der da,men. Bare lurte liksom.
Sannasol Skrevet 1. november 2004 #2 Skrevet 1. november 2004 Formkaker og sjokoladekaker uten fyll foretrekker ikke jeg å ha i kjøleskap. Da blir de tørre og harde. Disse oppbevarer jeg i romtemperatur eller på et litt svalere rom enn stue/kjøkken som ofte blir litt varme.
Arkana Skrevet 1. november 2004 #3 Skrevet 1. november 2004 Kaker med smørkrem eller annet som kan smelte/bli veldig myk i romtemperatur oppbevares i kjøleskap, resten oppbevares på kjøkkenbenken.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå