Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #1 Skrevet 1. november 2004 Lager en kake nå for første gang. Skal selve røra være litt sånn vannaktig?Den blei sånn når jeg putta gulrøttene oppi, det er jo mye vann i de da, så det er kanskje ikke så rart. Jeg synes også åt røra var litt lys, trodde den skulle være litt mørk, siden selve kaka er gaske mørk. Jeg har vel gjort noe feil som vanlig...
Arkana Skrevet 1. november 2004 #2 Skrevet 1. november 2004 Det spørs jo litt hvilken oppskrift du bruker. Min gulrotkakeoppskrift har mye krydder i, selve røren er ganske lys (men man ser jo prikkene etter krydderet) og blir ganske mørk når den er stekt. Røren er tynnere enn de fleste kakerører, men ikke som vann. Det er jo også olje i gulrotkake så det gjør røren tynnere.
Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #3 Skrevet 1. november 2004 ok, takk for svar. Du har tydligvis litt peiling på matlaging. Jeg har sett en del av oppskriftene dine. Ser forresten at jeg har brukt litt liten form for den tyter høyt over kanten..huff
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå