AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #1 Skrevet 26. mai 2016 Når man skal redusere en suppe eller annen væske, er det da bare å la den koke? Altså at det skal boble skikkelig hele tiden? Anonymkode: 09fef...7c4
Plotty Skrevet 26. mai 2016 #2 Skrevet 26. mai 2016 yep. Kanskje ikke fosskoke, da kan det jo hende du brenner suppa... Men det skal boble greit med lokket av, Det vil hjelpe på fordamping av væske.
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2016 #3 Skrevet 26. mai 2016 Ok takk Ble så veldig usikker her så tenkte det kunne lønne seg og spørre noen først ikke lett når hjernen slår seg vrang Anonymkode: 09fef...7c4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå