AnonymBruker Skrevet 24. mai 2016 #1 Skrevet 24. mai 2016 Hvilket tilbehør synes dere er best til ytrefilet? Anonymkode: 2818a...fa0
Kristanna Skrevet 24. mai 2016 #3 Skrevet 24. mai 2016 Til svin har vi ofte hjemmelaget potetmos lagd på smør, melk og hvitløk + salt pepper. Av grønnsaker har vi asparges eller stekt løk og paprika. Til storfekjøtt har vi som regel bakt potet eller fløtegratinerte poteter, + stekt løk og sopp 1
Wenda Skrevet 24. mai 2016 #4 Skrevet 24. mai 2016 Til storfe har jeg ofte søtpotetchips, blomkålpuré og en salat Til svin bruker jeg nesten hva som helst egentlig. Da tar jeg hva jeg har i kjøleskapet Til vilt syns jeg det er godt med mat som hører skogen til. Som blåbærsaus, stekte kantareller osv
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2016 #5 Skrevet 25. mai 2016 Mente til svin ja Skal ha det i dag. Finner ikke temperaturmåleren min så er nødt å bare steke det uten. Noen som vet hvor lenge ca? Og hvor mange grader? Anonymkode: 2818a...fa0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå