Gå til innhold

Oksestek - gryterett


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tenkte jeg skulle bruke en stek fra fryseren og lage en gryterett av den. Hvordan får jeg kjøttet mørt nok?

Tenkte kanskje å koke kjøttet en lang stund og steke det litt etterpå.

Har dere noen forslag som blir helt bankers å servere gjester?

Anonymkode: 9e099...4f6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville ha brunet kjøttet først, og så langtidskoke det i saus i noen timer, avhengig av størrelsen på bitene.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Noen typer oksekjøtt/storfekjøtt trenger opptil 3 timers koking for å bli mørt, så beregn nok koketid! :)

Anonymkode: c97c8...2df

  • Liker 1
Skrevet

Sikkert litt sent svar, men jeg gir deg mine tips likevel.

Kutt kjøttet i terninger og brun det på høy varme i litt margarin. Stek litt og litt om gangen, ellers synker varmen i panna så kjøttet ikke får nok temperatur. Kok opp en kjele med vann og ha kjøttet i etterhvert som det er brunet. La det putre i to- tre timer avhengig av størrelsen på bitene. Vannet som kjøttet er kokt i kan du bruke i sausen :)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...