Gjest Herr Heftig Skrevet 21. mai 2016 #1 Skrevet 21. mai 2016 Men hvem i alle dager spiser mindre enn 3 gram om dagen? http://www.adressa.no/nyheter/helse/2016/05/21/For-lite-salt-i-maten-øker-risiko-for-sykdom-12767786.ece
stan Skrevet 21. mai 2016 #2 Skrevet 21. mai 2016 Lager man mat fra bunnen av er det vel mulig. Men det er jo bare å tilsette litt. Det er jo slik med alle næringsstoffer, både for lite og for mye blir galt.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #3 Skrevet 21. mai 2016 5 timer siden, Herr Heftig skrev: Men hvem i alle dager spiser mindre enn 3 gram om dagen? Jeg tok et kjapt overslag nå, og det ser ut til at jeg i gjennomsnitt spiser 2,4-2,8 g salt om dagen. Det er ikke så vanskelig som man skulle tro. Anonymkode: abc41...738
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #4 Skrevet 21. mai 2016 Jeg fikk faktisk beskjed fra legen om å begynne å bruke litt salt etter å ha tatt blodprøver. Jeg lager alt fra bunnen og brukte aldri salt. Så nå bruker jeg litt salt i grøten og på eggene mine. Anonymkode: 119de...ae2
stan Skrevet 21. mai 2016 #5 Skrevet 21. mai 2016 En tur i uka til McDonald's og salt behovet er mer enn fullt ut dekket.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #7 Skrevet 21. mai 2016 Spiser nok for lite salt selv. Lager også fra bunnen her, og salt har jeg aldri vært glad i. Har også fått beskjed om å øke saltinntaket pga lavt blodtrykk. Anonymkode: 08008...5f6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå