Sirah Skrevet 20. mai 2016 #1 Skrevet 20. mai 2016 Hva lager du som tilbehør? Ender alltid med å lage det samme hver gang og trenger inspirasjon 😎
Gjest GulSol Skrevet 20. mai 2016 #2 Skrevet 20. mai 2016 Maiskolber, potetsalat og grønn salat med rødløk og cherrytomater, stort sett. BBQ saus og mangosaus er poppis.
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2016 #3 Skrevet 20. mai 2016 Båtpoteter med chili, hvitløk, rødløk, oregano og rosmarin. Maiskolber. Potetsalat og vanlig salat. Anonymkode: 4c978...190
Knaggrekke Skrevet 21. mai 2016 #4 Skrevet 21. mai 2016 Grillspyd, grillet squash og aubergine, salat, mangosalsa
Faith- Skrevet 21. mai 2016 #5 Skrevet 21. mai 2016 En skikkelig god, rund og hjemmelaget potetmos er veldig godt, spesielt med tanke på at grillkjøtt ofte er mye smak i og godt krydret/marinert. Pluss at det gjerne er behov for å gjøre maten litt saftig. Jeg har alltid syntes at saus ikke passer til grillmat og da er det supert å ha litt bløtt tilbehør. 1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #6 Skrevet 21. mai 2016 Potetmos, bønnesalat (hvite bønner, kidneybønner, kikerter, paprika, purre, hvitløk, salt, pepper, olje), brokkolisalat(som potetsalat), grillede småpoteter, grillede grønnsaker, salat(gjerne med fetaost), grillet halloumi-ost, maiskolber, mangochutney, tzatziki, aioli, tomatsalsa. Enda godt vi skal grille i dag, for nå fikk jeg lyst på dette. Vi pleier ikke å ha saus til grillmaten, men noen ganger bruker vi barbeque-saus ved siden av. Anonymkode: 3b35b...cd1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #7 Skrevet 21. mai 2016 potetstappe, grillede maiskolber, coleslaw, bbq bønner.. Anonymkode: 851af...92f
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #8 Skrevet 21. mai 2016 Hjemmelagd potetsalat med creme fraiche og ferske urter Anonymkode: f9f8d...dbe
Høna79 Skrevet 21. mai 2016 #9 Skrevet 21. mai 2016 Lager gjerne grønnsaksspyd som grilles. Eller sopp i aluminiumsfolie, med litt smør og salt og pepper. Bakte poteter, båtpoteter eller søtpotetmos. Paprikabåter med ost. Salat. Kokte bønner.
John_Felipe Skrevet 22. mai 2016 #10 Skrevet 22. mai 2016 Houmous og Moutabal passer til det meste grillmat! Enda bedre om du har no deilig fersk brød, en bit av grillet kjøtt og en teskje av disse dippene over mhmmmm en deilig munnfull med masse smak! Super enkelt å lage også! http://www.jamieoliver.com/news-and-features/features/best-basic-houmous-recipe/#rbC4UHSouib4YlzF.97 http://www.greatbritishchefs.com/recipes/moutabal-middle-eastern-aubergine-dip-recipe Er også veldig glad i Tabbouleh, en kjempe god og frisk salat hvis du har lyst til å prøve noe annet http://norecipes.com/recipe/tabouleh-recipe
Kristanna Skrevet 22. mai 2016 #11 Skrevet 22. mai 2016 Potetsalat og maiskolber Bakt potet og kryddersmør Grillede grønnsaker i folie Asparges på grillspyd Coleslaw Blandet salat med fetaost Så har vi ofte glaseringsaus på kjøttet.
hironakamura Skrevet 22. mai 2016 #12 Skrevet 22. mai 2016 Båtpoteter Grillspyd med paprika, eple, ananas, rødløk og squash<3 Og aioli er et must til grillmat for min del 😄
Gjest carmabell Skrevet 23. mai 2016 #13 Skrevet 23. mai 2016 -Søtpotetbåter! Det er himmelsk! Kutt opp søtpotet, bland olje i, tilsett salt, pepper og potetkrydder. Kutt opp hvitløk og bland mellom. Stekes til de er myke. -Kutt opp masse sopp og stek i panna med olje. Tilsett litt soyasaus og pepper. Høres ikke så godt ut, men dette også er kjempegodt! -Grilla maiskolber som man tar på smør og salt etter grilling.
Anglofil Skrevet 23. mai 2016 #14 Skrevet 23. mai 2016 Båtpoteter Bakt potet Maiskolber Potetmos Mvh Yvonne
udir Skrevet 25. mai 2016 #15 Skrevet 25. mai 2016 Løkstuing til pølser, nakkekoteletter, grillskiver, sommerkoteletter (egentlig alt av svin). Ratatouille til fisk og kjøtt. Ellers er vel det meste allerede nevnt.
Sirah Skrevet 25. mai 2016 Forfatter #16 Skrevet 25. mai 2016 Takk for mange gode tips! Nå ble jeg skikkelig sulten
Sirah Skrevet 10. mai 2018 Forfatter #17 Skrevet 10. mai 2018 Siden grillsesongen er i gang igjen drar jeg opp denne igjen jeg 😍
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #18 Skrevet 10. mai 2018 På 22.5.2016 den 10.48, John_Felipe skrev: Houmous og Moutabal passer til det meste grillmat! Enda bedre om du har no deilig fersk brød, en bit av grillet kjøtt og en teskje av disse dippene over mhmmmm en deilig munnfull med masse smak! Super enkelt å lage også! http://www.jamieoliver.com/news-and-features/features/best-basic-houmous-recipe/#rbC4UHSouib4YlzF.97 http://www.greatbritishchefs.com/recipes/moutabal-middle-eastern-aubergine-dip-recipe Er også veldig glad i Tabbouleh, en kjempe god og frisk salat hvis du har lyst til å prøve noe annet http://norecipes.com/recipe/tabouleh-recipe Men hva er tahini som skal brukes i hummusoppskriften? Anonymkode: 6cd81...d0c
Monstrum Skrevet 10. mai 2018 #19 Skrevet 10. mai 2018 Saltbakte poteter med mojo-saus! Også kjøper jeg urtegelè av en lokalprodusent i nærheten - har man først prøvd den til grillmat kan man ikke se for seg uten 48 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men hva er tahini som skal brukes i hummusoppskriften? Anonymkode: 6cd81...d0c Tahini er en slags sesampasta, som finnes både i lys og mørk (med kimen) variant. Til hummus er det den lyse som gjør seg best. Fås kjøpt i velassorterte matbutikker eller på nett
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #20 Skrevet 12. mai 2018 Poteter som halvkokes og legges på folie, Ha over litt olje, krydder og urter. Grill ferdig på grillen. Salat med ruccula, fetaost, vannmelon og rødløk. mangosalsa med mango, vårløk, koriander, chili, limesaft, og gjerne chiliolje. Potetsalat med reddik, sukkererter, rødløk, feta, oliven, og sennepsvinagrette. Foliepakke med oppskårne grønnsaker. Tzatziki. Chevrekrem- mose chevre og blande med creme fraiche Bakt potet Hjemmelagd bearnaise. Anonymkode: 4bc1a...6dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå