Gå til innhold

Koldtbord


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Dette har sikkert blitt spurt om hundre ganger før, men jeg gidder ikke å lete meg gjennom havet av emner.

Vi skal ha sommerfest nå i sommer, vi blir (per nå) 39 stk til sammen, og vi lurte på å servere koldtbord. Hvor mye trenger vi av hver ting? Kan alt lages dagen før? Og, vil det bli dyrt?

Tusen takk på forhånd til de som tar seg tid til å svare! :)

Anonymkode: bf7dc...089

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Skal også ha en velkomstdrink, tenkte denne - noen som har prøvd den? Tenkte i såfall å slenge oppi litt forskjellig frukt, skal ha det i en glassbeholder med tappekran(fra Nille).

Anonymkode: bf7dc...089

AnonymBruker
Skrevet

Ingen?

Anonymkode: bf7dc...089

AnonymBruker
Skrevet

*bump*:ph34r:

Anonymkode: bf7dc...089

AnonymBruker
Skrevet

Be et cateringselskap om er tilbud/eksempel/prisoverslag, og lag det de foreslår selv. 

Anonymkode: 04aaa...bf9

AnonymBruker
Skrevet

Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre..

Anonymkode: bf7dc...089

Skrevet

Jeg vet ikke hvor mye av hver ting, men jeg kan komme med forslag :):

*Bær og frukt. Gjerne jordbær/bringebær og melon

*Grillspyd

*Salat, gjerne to forskjellige

*Pai

*Lefseruller

*Spekemat

*Potetsalat

*Noe sjømat. F.eks reker med tilbehør (loff, majones, sitron)

Salatene, lefserullene, spekemat, bær/frukt er enkelt å lage til på forhånd. Legg alt på fat med plast over og oppbevar i kjøleskap. Synes det er ok å ikke ha for mange varmretter når det er mange. Rettene blir fort kald når en må stå i kø for å forsyne seg. Også er det greit å slippe å stå på kjøkkenet hele dagen og passe på ovnen. 

 

Skrevet

Har notert fra et tidligere innlegg fra en som hadde levert koldtbord som "proff":

4-6 typer kjøtt, f.eks. skinke, roastbiff, spekeskinke, kjøttboller, kalkunfilet osv.

ca. 25 g/person

Eggerøre: 1 egg pr. person, gjerne litt mere

Potetsalat: 50 g/person

Røkelaks el.l. 35 g/person

Andre salater (Waldorf, italiensk, tunfisk el.l) 25 g/person

En stor bolle vanlig grønn salat

Kylling 1/4 pr pers

Varmrett, f.eks. gryterett regnes 50 g/person

  • Liker 1
Skrevet
Den Sunday, May 22, 2016 at 17.07, AnonymBruker skrev:

Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre..

Anonymkode: bf7dc...089

Enig! Uærlig også. Men du kan Google koldtbord og menyer og finne forslag fra privatpersoner og menyer fra cateringselskap.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...