Gjest Anonymous Skrevet 30. oktober 2004 #1 Skrevet 30. oktober 2004 Noen som har en god oppskrift på rømmesaus til spekemat?
Gjest Zim-zum Skrevet 30. oktober 2004 #2 Skrevet 30. oktober 2004 Her kommer en oppskrift: 2 1/2 dl lettrømme 3 ss hakket dill saft av 1/2 sitron 1 ts sukker Pisk rømme, tilsett dill, sitronsaft og sukker. Voilá!
Gjest Anonymous Skrevet 30. oktober 2004 #3 Skrevet 30. oktober 2004 Kjøper du Brimi-rømme trenger du ikke å ha rømmesaus! Det holder med den rømma. (Det er vanskelig å tro at rømme kan være så spesiell, men Brimi-rømma er noe HELT annerledes og kjempegod! Spesielt med Brimi-salami med sjalottlauk )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå