Gå til innhold

Rømmesaus til spekemat


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Noen som har en god oppskrift på

rømmesaus til spekemat?

Gjest Zim-zum
Skrevet

Her kommer en oppskrift:

2 1/2 dl lettrømme

3 ss hakket dill

saft av 1/2 sitron

1 ts sukker

Pisk rømme, tilsett dill, sitronsaft og sukker. Voilá!

Gjest Anonymous
Skrevet

Kjøper du Brimi-rømme trenger du ikke å ha rømmesaus! Det holder med den rømma.

(Det er vanskelig å tro at rømme kan være så spesiell, men Brimi-rømma er noe HELT annerledes og kjempegod! Spesielt med Brimi-salami med sjalottlauk :sikle: )

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...