AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #1 Skrevet 16. mai 2016 Jeg har laget en langpannekake til i morgen, men hvor lang tid bruker den på å tine? Det er en sjokoladekake som jeg har skjært opp i stykker allerede, men jeg må ta glasur på den i morgen tidlig. Har ikke plass i kjøleskapet til å tine den der over natta. Bør jeg ta den ut av fryser i kveld? Det er ikke før lunchtid i morgen at den vil bli spist. Holder det å ta den ut i morgen tidlig? HJELP!! Anonymkode: 08f76...5b6
Kvist Skrevet 16. mai 2016 #2 Skrevet 16. mai 2016 Det holder helt sikkert å ta den ut i morgen. Du kan sikkert bare ha glasur på den mens den er frossen også. Går så fint atte
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #3 Skrevet 16. mai 2016 Håper det. Takk for svar! Anonymkode: 08f76...5b6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå