AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #1 Skrevet 16. mai 2016 Jeg skal lage gulrotkake til 17. mai (i morgen). Jeg lager bunnen nå, men skal jeg ha glasuren på i dag også eller vente til i morgen? Det er typisk gulrotkake-glasur med kremost, melis osv. Anonymkode: 33d1b...d9d
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #2 Skrevet 16. mai 2016 Jeg synes flere kaker er best på dag 2 og 3, gulerotkake inkludert, da har smakene for satt seg liksom. Jeg ville tatt på glasuren i dag, så kaka får satt seg til i morgen. Anonymkode: fd1e7...0c2 1
Pinkee Skrevet 16. mai 2016 #3 Skrevet 16. mai 2016 Jeg ville tatt på glasuren i dag. For da tørker ikke kaken så ut, og glasursmaken får tid til å trekke ned i kaken. Men, så liker jeg gulrotkake best dagen etter da.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2016 #4 Skrevet 16. mai 2016 Puh, jeg lagde gulrotkake i stad, og var redd dere skulle si at glasuren ville tape seg og måtte tas på samme dag... Gudene vet hvordan jeg skulle fått tid å ta på glasur i morgen, må ut av huset 0630 for å gå tog og blir masse frem og tilbake... så her blir det lite tid til sånt i morgen Jeg tok på glasuren i sta håper den blir god... jeg brukte ikke oppskrift, men hadde I berit Nordstrand sin margarin og philadelfiaost og melis, litt limesaft og vaniljesukker. Jeg prøvesmakte, og den virka god da Anonymkode: 0a59d...986
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå