Gå til innhold

Sjokoladekake med eller uten egg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg tror jeg lagde den første der en gang, og den ble veldig tung og kompakt. Ville valgt den med eggedosis.

Evt søk opp Cafe stings sjokoladekake, den er veldig god og lett å få vellykket. 

Anonymkode: e99b3...cc2

Skrevet

Nææhh, forskjellen? Ikke sikker, med unntak av at den fra Tine mangler egg, noe jeg liker veldig godt å bruke i kaker. Så jeg og holder en knapp på detsøteliv sin, den ser ut som blir best!

AnonymBruker
Skrevet

Blandet oppskriftene, så det var den uten egg jeg lagde og altså den som ble kompakt.

Anonymkode: e99b3...cc2

Skrevet

Ante meg. Da blir det den med egg, for eggedosisen antar jeg er viktig for å få mer luft i kaka. Det gir jo også mer heving. Nå vet jeg ikke om stivelsen i eggehviten er så viktig. Holder kanskje kaken mer sammen? Skal også sjekke cafe stings. 

Takker og bukker! :)

Skrevet

Jeg baker ofte en variant av den uten egg (litt annerledes oppskrift og steketid/temperatur). Opplever aldri at den blir kompakt, men høy, saftig og god. Er en av de kakene jeg har opplevd at flest spør om oppskriften på. 

Gjest summesumbi
Skrevet (endret)

Oppskriften med kefir og uten egg  fra Tine synes jeg blir knallbra.   Har laget den mange ganger. Den er så enkel samt saftig og god, ikke altfor søt men det tar man igjen på glasuren.

Endret av summesumbi

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...