Gå til innhold

Sjansen for å bli syk av stekt kjøtt som er langstidsavkjølt?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Stekt kjøtt skal jo kjøles ned raskt.
Mannen min stekte noe biffkjøtt i en gryte i stekeovnen i går kveld.
I stedet for å ta det ut å kjøle raskt ned slo han bare av ovnen å lot kjøttet stå i over natten.
Da jeg så det i dag tok jeg gryta ut og satte den kjølig, den var fortsatt lunken.
Vi skal ha dette kjøttet i en gryterett senere idag.
Merker at jeg har lite lyst å spise dette kjøttet, men jeg er kanskje bare hysterisk?
Hva er egentlig sjansen for å bli syk av kjøtt som er dårlig/for sakte avkjølt?

Anonymkode: 4fa9d...c7f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis kjøttet er rundt kroppstemperatur er det jo perfekt for dyrking av mikroorganismer. 

Kan dere ikke bare gi gryta et kjapt oppkok. Eller ta det en runde i mikroen?

 

Blir det varmebehandlet igjen er det ingen fare.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...