Gjest Lea Skrevet 29. oktober 2004 #1 Del Skrevet 29. oktober 2004 Jeg er lei av matpakka mi. Varierer litt med brødskiver, ferdigkjøpt salat, knekkebrød og yoghurt, men er lei alt sammen. Det smaker tørt og kjedelig uansett. Jeg trenger tips til matpakker som smaker godt, er enkle å lage i stand (helst kvelden før) og som i tillegg er sunne. Det hender stadig at lunsjen spises i fart eller ved pulten. Ikke alltid tid til å varme opp noe i microen eller å spise mens den er varm, så det bør nok helst være noe kaldt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 29. oktober 2004 #2 Del Skrevet 29. oktober 2004 Hvorfor ikke lage en god kylling og pastasalat som du posisjoner med deg i flere omganger. Kjøp et godt olivenbrød til. Fader det er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 30. oktober 2004 #3 Del Skrevet 30. oktober 2004 Bagels er godt. Man kan kjøpe frossne Hatting bagels som ikke skal varmes. Ta opp en og en, smør f.eks. med kesamdressing og fyll med salat, tomat, agurk, kjøtt eller fisk. Piglet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plonk Skrevet 30. oktober 2004 #4 Del Skrevet 30. oktober 2004 Jeg hadde en kollega som alltid har med seg en boks med matrester fra middagen dagen før. Tror hun planlegger middagene med tanke på å ha litt til overs til lunsj neste dag. Litt gryterett, en god salat med dressing til, kokte grønnsaker med olje og krydder, bønner og brød, stekt eller kokt kjøtt og litt salat som tilbehør, forskjellige ting hver dag. Alle ble alltid utrolig misunnelige på den gode lunsjene, der vi satt med våre tørre brødskiver... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 30. oktober 2004 #5 Del Skrevet 30. oktober 2004 apropos bagel - godt med kremost (feks philadelfia) og røkelaks, løk og tomat:) Eller med salat, dijon-sennep, majones, sterk italiensk salami og reddiker...Og varme bagels er best... Ellers synes jeg middagsrester og pastavarianter er godt og greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 30. oktober 2004 #6 Del Skrevet 30. oktober 2004 * Salat (med bl.a. kokt pasta, bogskinke fra boks, eggebåter og annet som metter litt mer) * Baguette med diverse fyll (f.eks. egg + tomat, ost + skinke) * Omelett på brød * Rester fra middag * Kald grillet kylling med salat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 30. oktober 2004 #7 Del Skrevet 30. oktober 2004 Takk for mange gode tips! Jeg har også en kollega som har med middagsrester, men sånt får jeg aldri til. Å bytte ut de tørre skivene med grovbrød kan vare greit. Omelett bruker jeg ganske ofte.. og karbonader. Men man blir jo lei. Da var det bare å vente på mandagen da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hilde K S Skrevet 30. oktober 2004 #8 Del Skrevet 30. oktober 2004 1 salatblad 1/2 cherrytomat 1 babygulrot 2 dråper god olivenolje Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 30. oktober 2004 #9 Del Skrevet 30. oktober 2004 Jeg pleier å lage minipizzaer. De blir som små calzone`r, som jeg fyller med det jeg, dvs ungene liker, som regel skinke, ost og ketchup. Jeg tar de ut av fryseren om morgenen og putter en i matboksen til ungene så er de akkurat passe til lunch. Lager litt grov deig slik at det blir litt fiber også. Kjempeenkelt og veldig populært Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sander Skrevet 31. oktober 2004 #10 Del Skrevet 31. oktober 2004 1 salatblad 1/2 cherrytomat 1 babygulrot 2 dråper god olivenolje Eller hva med å bytte ut den halve cherrytomaten med tre maiskorn? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chanda Skrevet 31. oktober 2004 #11 Del Skrevet 31. oktober 2004 Sander skrev: Eller hva med å bytte ut den halve cherrytomaten med tre maiskorn? Jeg har perioder hvor jeg baker masse grove pizzahorn og fryser ned. Bruker korn og grovt mel i deigen, fyller dem med purre, ost og skinke, event. biffdeig, ost og tomatsaus - pensler dem med eggeplomme og strør over solsikke- og linfrø før de stekes. Jeg tar dem ut av fryseren kvelden før - vips så har ungene ferdig skolemat hver dag - kjempegreit :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 31. oktober 2004 #12 Del Skrevet 31. oktober 2004 1 salatblad 1/2 cherrytomat 1 babygulrot 2 dråper god olivenolje Tror at at jeg orker sååå mye da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hilde K S Skrevet 31. oktober 2004 #13 Del Skrevet 31. oktober 2004 Cherrytomaten kan byttes ut i maiskorn eller 20 gram vannmelon. Hvordan kunne jeg glemme å si det? Vi er kjedelige på matpakkefronten. Ungene våre blir lykkelige når de får BÅDE ost og skinke på maten, eller egg når det er fest. Matpakkesmøreren her i huset er fryktelig trett på morgenen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå