Oz- Skrevet 13. mai 2016 #1 Skrevet 13. mai 2016 Det kan hende dette er et dumt spørsmål, men: Jeg skal lage en klippekrans/bladgrønnsaker til 17.mai-frokost. Jeg vil helst ha den så fersk som mulig, men siden det er jeg som inviterer til frokost har jeg en del annet å ordne med i timene før frokosten. Spørsmålet mitt er derfor om jeg kan lage kransen nesten helt ferdig, dvs til siste heving, om kvelden og så steke den om morgenen? Eller vil den klappe helt sammen hvis den blir stående til heving så lenge?
Oz- Skrevet 13. mai 2016 Forfatter #3 Skrevet 13. mai 2016 Et øyeblikk siden, Hypnosee skrev: Hva med å steke den halvferdig kvelden før? Interessant! Den vil ikke bli tørr, da? (Jeg vet ikke om det er vanlig når man steker i to omganger altså, det er bare den store frykten knyttet til hele prosjektet)
A4-livet Skrevet 13. mai 2016 #4 Skrevet 13. mai 2016 Bruke lite gjær og kaldt vann, la den heve i romtemperatur over natta. Da trenger du kun forme, etterheve og steke på morran
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2016 #5 Skrevet 13. mai 2016 Hva med og fryse den og ta den opp tidlig på mornigen? Anonymkode: a2d28...bb6 1
Gjest Hapi Skrevet 13. mai 2016 #6 Skrevet 13. mai 2016 2 timer siden, A4-livet skrev: Bruke lite gjær og kaldt vann, la den heve i romtemperatur over natta. Da trenger du kun forme, etterheve og steke på morran Det heter kaldheving, google det, @Oz-. http://mattips.org/kaldheving/
Oz- Skrevet 13. mai 2016 Forfatter #7 Skrevet 13. mai 2016 4 timer siden, A4-livet skrev: Bruke lite gjær og kaldt vann, la den heve i romtemperatur over natta. Da trenger du kun forme, etterheve og steke på morran 1 time siden, Isabel70 skrev: Det heter kaldheving, google det, @Oz-. http://mattips.org/kaldheving/ Tusen takk! Dette har jeg aldri hørt om . Vil det bare fungere om jeg ikke fyller og former før jeg setter den i kjøleskapet?
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2016 #8 Skrevet 13. mai 2016 Lag den om kvelden. Pakk den inn å legg den i kjøleskapet. Om morgenen pakker du den inn i folie, setter den på 150 GR i 15 min. Nystekt!!! Anonymkode: badec...878
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå