AnonymBruker Skrevet 12. mai 2016 #1 Skrevet 12. mai 2016 Har lyst på havre grøt og jeg pleiet å lage med melk! Men kan jeg lage med kesam og vann? Blir det godt? noen som har prøvd? Anonymkode: 0b598...127
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2016 #2 Skrevet 12. mai 2016 Tok oppi 1 og en halv spise skje med kesam. Smake et hint av rømmegrøt. Hadde ikke sett for meg det. Anonymkode: 0b598...127
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2016 #3 Skrevet 12. mai 2016 Kesam tåler ikke å koke. Den skiller seg om du prøver å koke den, og det kan se skikkelig uggent ut. Jeg lager som regel grøten kun med vann. Om du vil ha kesam i, ville jeg rørt den i grøten etter den var kokt og hadde kjølt seg ned litt. Anonymkode: 02785...f7c
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2021 #4 Skrevet 15. juni 2021 AnonymBruker skrev (På 12.5.2016 den 10.32): Tok oppi 1 og en halv spise skje med kesam. Smake et hint av rømmegrøt. Hadde ikke sett for meg det. Anonymkode: 0b598...127 Du må bruke vaniljekesam Anonymkode: 3b79f...8e2
AnonymBruker Skrevet 15. juni 2021 #5 Skrevet 15. juni 2021 AnonymBruker skrev (4 timer siden): Du må bruke vaniljekesam Anonymkode: 3b79f...8e2 «5 år senere» Anonymkode: 2e69b...8d0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå