stan Skrevet 10. mai 2016 #1 Skrevet 10. mai 2016 For meg er det ingen tvil. Stabburets leverpostei. Jeg har spist minst en boks i uka gjennom hele livet. Sikkert godt over 2000 bokser!
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2016 #5 Skrevet 11. mai 2016 Hvitost, gjerne med paprika på Anonymkode: 6e4be...3e4 1
chouette Skrevet 11. mai 2016 #6 Skrevet 11. mai 2016 Mills ovnsbakt originalpostei, Rema 1000 sin smøreost naturell, og Jarlsberg 1
Rosaboble15 Skrevet 11. mai 2016 #7 Skrevet 11. mai 2016 Leverpostei, tror jeg. Men jeg er så glad i pålegg at jeg sliter med å velge. Favorittene er altså Jarlsberg, Brie og ovnsbakt leverpostei. Hva som er på førsteplass varierer egentlig, men akkurat i dag er det leverpostei!
Gjest Keiserensnyeklær Skrevet 11. mai 2016 #8 Skrevet 11. mai 2016 Jarlsberg med agurk og tomat, lobnobs eller tunfisk i olje med majones og nykvernet pepper.Vanskelig å velge bare ett pålegg
sugarcrush Skrevet 11. mai 2016 #10 Skrevet 11. mai 2016 Skulle ønske det ikke var det, men favoritten har alltid vært og kommer sikkert alltid til å være nugatti 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2016 #12 Skrevet 11. mai 2016 Leverpostei med agurk Ost og skinke Pesto og spekeskinke Anonymkode: 16c79...c6f 1
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2016 #13 Skrevet 11. mai 2016 Prosciutto rett fra Italia levert på døra <3 Nå spiser jeg ikke så mye brød da, kansje 3 ganger i uken bare Anonymkode: 1238e...35f 1
Gjest Kaffekrus Skrevet 12. mai 2016 #14 Skrevet 12. mai 2016 Min favoritt må være peanøttsmør, tror jeg. Enten Mills eller hjemmelaget. Så godt!
secret92 Skrevet 13. mai 2016 #15 Skrevet 13. mai 2016 leverpostei med bacon og suragurk eller leverpostei med rødbeter. Liker også makrell i tomat med tomat og pepper på. Eller hjemmelaget tunfisksalat
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2016 #16 Skrevet 13. mai 2016 salami med majones Anonymkode: 526c4...0bf
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2016 #17 Skrevet 13. mai 2016 Roastbiff med sprøstekt løk Anonymkode: 41102...0cc 2
melatonin Skrevet 14. mai 2016 #18 Skrevet 14. mai 2016 Hvordan velge?? Jarlsberg, castellå blå creamy, roastbeef og spekeskinke med mozarella tomat og basillikum må jeg si da. Og nøkkelost, sur sild og pultost er småfavoritter. 1
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 14. mai 2016 #19 Skrevet 14. mai 2016 (endret) w Endret 17. november 2023 av Nasse Nøff ❤
Nøste~ Skrevet 14. mai 2016 #20 Skrevet 14. mai 2016 Røkalaks med egg. Gul leverpostei med majones. Tunfisk i olje med majones. Makrell i tomat med majones. På nystekte rundstykker: brunost. Bruker ikke smør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå