AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #1 Del Skrevet 10. mai 2016 Hva skal stekeovnen stå på når man lager Crème brûlée? Varmluft eller over/undervarme? Anonymkode: 1c653...7b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #2 Del Skrevet 10. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hva skal stekeovnen stå på når man lager Crème brûlée? Varmluft eller over/undervarme? Anonymkode: 1c653...7b3 Hvor i prosessen er du? Jeg regner egentlig med at det er den første stekingen. Da skal den stå i vannbad for å ikke bli for varm og få feil konsistens, så her er ikke varmluft nyttig i det hele tatt. Om du derimot mangler crème brûlée-brenner til å lage karamell-lokket trenger du skikkelig varme, så her ville jeg anbefalt varmluft og grill. Anonymkode: b0bf8...383 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #3 Del Skrevet 10. mai 2016 Vannbad på over og undervarme. Med meg pleier de å måtte stå i mye lengre enn det står på, så jeg setter dem litt på utenom vannbad i 10-15 min ekstra for å få de tykke og fine. Anonymkode: 20b0d...664 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2016 #4 Del Skrevet 10. mai 2016 27 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor i prosessen er du? Jeg regner egentlig med at det er den første stekingen. Da skal den stå i vannbad for å ikke bli for varm og få feil konsistens, så her er ikke varmluft nyttig i det hele tatt. Om du derimot mangler crème brûlée-brenner til å lage karamell-lokket trenger du skikkelig varme, så her ville jeg anbefalt varmluft og grill. Anonymkode: b0bf8...383 Stemmer, den første jeg mente ja. Og jeg har brenner 23 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vannbad på over og undervarme. Med meg pleier de å måtte stå i mye lengre enn det står på, så jeg setter dem litt på utenom vannbad i 10-15 min ekstra for å få de tykke og fine. Anonymkode: 20b0d...664 Over og undervarme: det er notert! :D Tusen takk for hjelpen! Anonymkode: 1c653...7b3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå