AnonymBruker Skrevet 9. mai 2016 #1 Skrevet 9. mai 2016 Eller sende link til kilde. Når vi spiser, går maten nedover ikke sant. Men hva skjer i det kroppen lagrer det vi ikke forbrenner? Anonymkode: 959ed...0ee
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2016 #2 Skrevet 9. mai 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Eller sende link til kilde. Når vi spiser, går maten nedover ikke sant. Men hva skjer i det kroppen lagrer det vi ikke forbrenner? Anonymkode: 959ed...0ee Det spørs om du har gode nok forutsetninger til å egentlig forstå den. Du bør helst ta noen kurs innen ernæring samt studere gode lærebøker på egenhånd. Jeg kan fortelle deg masse men tror ikke du vil bli særlig mye klokere av det dessverre. Kort fortalt - Alle typer karbohydrater blir omdannet til glukose i blodet - noe som får blodsukkeret til å stige. Insulin blir frigjort av kroppen din for å regulere ned blodsukkeret. Insulinet igangsetter også en rekke prosesser videre og fungerer som celleåpneren. B.la regulerer insulin fettmetabolismen\fettsyresyntesen. Det er derfor det er viktig for folk som vil ned i vekt å være bevisst hvilken blodsukker (glykemisk indeks) maten de spiser har. Da denne sier noe om hvor raskt eller sent disse karbohydratene omdannes til glukose i blodet innen kort tid. Spiser du "feil" type sjokolade kontra "rett" type så vil dette ha en enorm påvirkning på hvorvidt du når vektreduksjonen din. Selv om mengden er liten målt i gram\antall kalorier. Anonymkode: 2d2d4...8f9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå