Gjest ClickB4it Skrevet 9. mai 2016 #1 Skrevet 9. mai 2016 Jeg har fått tak i noen fantastiske blåskjell som jeg tenker å dampe i hvitvin. No fuzz, siden jeg synes blåskjell i seg selv er veldig godt. Men! Hva pleier dere å servere ved siden av? Vanligvis har jeg bare kjørt på med brød, men det hadde vært spennende å prøve noe nytt. Og sitter noen av dere på noen supre dessert-tips som kan være digg etter blåskjell?
Antoinette Skrevet 9. mai 2016 #2 Skrevet 9. mai 2016 Gjør som belgierne og lag frites med majones til.
Gjest Citronella Skrevet 9. mai 2016 #3 Skrevet 9. mai 2016 Hjemmelaget pommes frites og en god aioli! Og hiv gjerne oppi litt Chorizo og hakket bladpersille før servering. Til dessert er det godt med noe friskt, men samtidig ikke for lett. Jeg går for en pannacotta med bærcoulis.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå