Gå til innhold

Ved siden av og etter blåskjell?


Anbefalte innlegg

Gjest ClickB4it
Skrevet

Jeg har fått tak i noen fantastiske blåskjell som jeg tenker å dampe i hvitvin. No fuzz, siden jeg synes blåskjell i seg selv er veldig godt. Men! Hva pleier dere å servere ved siden av? Vanligvis har jeg bare kjørt på med brød, men det hadde vært spennende å prøve noe nytt.

 Og sitter noen av dere på noen supre dessert-tips som kan være digg etter blåskjell?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Gjør som belgierne og lag frites med majones til.

Gjest Citronella
Skrevet

Hjemmelaget pommes frites og en god aioli! Og hiv gjerne oppi litt Chorizo og hakket bladpersille før servering.

Til dessert er det godt med noe friskt, men samtidig ikke for lett. Jeg går for en pannacotta med bærcoulis.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...