Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker ikke smaken av naturell mager kesam, men vil så gjerne bruke det mer siden det er så billig, fullt av proteiner og lite fett. Har sett at mange bruker det sammen ned bær. Hvor mye blander dere i ifht kesam? Frosne eller ferske bær? Og evt hva mer tilsetter dere eller har oppå? Det er altså et poeng at kesamsmaken ikke skal merkes haha :P

På forhånd takk!! 

Anonymkode: 0636f...8cd

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mager vaniljekesam (gjerne blanda med naturell gresk yoghurt) med blåbær, bringebær, valnøtter og honning. Det er faktisk det absolutt beste jeg vet, mye bedre enn all slags sjokoldade og godteri. 

Vanlig mager kesam bruker jeg av og til i stedet for rømme. Har prøvd å blande med fun light og sånn, men det smaker høgg. 

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Vanlig mager kesam kan du blande med litt fun light, bær og eksempelvis müsli, men det er definitivt en acquired taste.

Har du oppi en bitteliten dæsj ketchup, litt salt, pepper, bittelitt chilikrydder og 2-3 fedd hvitløk, har du en nydelig hvitløksdressing.

Endret av Katten.2.0
  • Liker 1
Skrevet

Kan du ikke heller spise noe du liker? Kjøtt, fisk og ost har også mye protein.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...