Gå til innhold

Hvilken frossenpizza 'foretrekker' du?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er ikke så himla ofte jeg spiser dette, men sitter da nå på jobb å skal ha nattevakt å da blir det vel pizza fra frysern av å til må jeg innrømme til kveldsmat.

Hjemmelaget er såklart helt best, men hvilken av frossenpizzaene er 'brukbar'?

Har i dag kjøpt en pizza rustica 4-cheese, aldri smakt denne.. Er det noen andre som vet om den er god?
Er jo generellt glad i ost så høres ikke feil ut :)

Anonymkode: 0f723...678

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Grandis (elsk), Big one i alle varianter. Så grandis i øvrige varianter. Folkets pizza på kivi er også gull. Dette er god mat!

Anonymkode: a30e0...41b

Gjest kaninen
Skrevet

Mine favoritter er Rustica, enten 4-cheese eller peperoni, vanlig Grandis eller "En Skikkelig Hot Pizza"!

AnonymBruker
Skrevet

Fines ikke HOT, Men den er god :)

Anonymkode: a30e0...41b

Skrevet

Rustica 4-cheese er lusks! Hadde jeg ikke vært fattig student hadde jeg spist denne oftere. Er som regel tilbud på Grandis og BigOne så da blir det som oftest det hvis jeg først skal spise frossenpizza. 

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Kun 1 merke er godkjent her i huset: Pizza Tradizionale fra Oetker.

Andre merker spises kun i dypeste, ytterste nødsfall. 

Endret av Dolce
  • Liker 2
Skrevet

Om jeg må: pizza pollo 

  • Liker 1
Skrevet

Dr Oetker Mozarella :)  yum yum!

  • Liker 4
Skrevet

Mine favoritter hvis jeg skal spise frossenpizza er Dr. Oetker mozarella, grandiosa pepperbiff (?) eller HOT-pizza :)

  • Liker 1
Skrevet

Dr. Oetkers Ristorante eller Rustica er favorittene. Vanlig Grandiosa funker også.

I nødens stund er vel også øvrige sorter et alternativ, unntatt Big One Classic..

AnonymBruker
Skrevet

Trio Di Carne fra Casa Di Mama.

Anonymkode: 65098...ec3

AnonymBruker
Skrevet

Mange av dere som vet om denne Rustica 4-cheese er god da? :)

Anonymkode: 0f723...678

Skrevet

Min absolutte favoritt er Casa di mama Pepperoni-salame, men finner den nesten ingen steder. 

Liker også Coop sin Margherita, så legger jeg på oliven, soltørket tomat og rødløk selv. 

  • Liker 1
Gjest O.G.
Skrevet

Jeg liker Grandiosa med kjøttdeig og løk.

Skrevet

Big One. De litt mer "avanserte".

Samme produsent på Grandiosa og Big One. Men det vet dere jo.

Skrevet

Den nye Grandisen, take away eller noe var faktisk veldig god! 

Skrevet

Big One Classic.

Mvh Yvonne :heiajente: 

Skrevet

ristorante mozarella 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...