AnonymBruker Skrevet 7. mai 2016 #1 Skrevet 7. mai 2016 Er ikke så himla ofte jeg spiser dette, men sitter da nå på jobb å skal ha nattevakt å da blir det vel pizza fra frysern av å til må jeg innrømme til kveldsmat. Hjemmelaget er såklart helt best, men hvilken av frossenpizzaene er 'brukbar'? Har i dag kjøpt en pizza rustica 4-cheese, aldri smakt denne.. Er det noen andre som vet om den er god? Er jo generellt glad i ost så høres ikke feil ut Anonymkode: 0f723...678
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2016 #2 Skrevet 7. mai 2016 Grandis (elsk), Big one i alle varianter. Så grandis i øvrige varianter. Folkets pizza på kivi er også gull. Dette er god mat! Anonymkode: a30e0...41b
Gjest kaninen Skrevet 7. mai 2016 #3 Skrevet 7. mai 2016 Mine favoritter er Rustica, enten 4-cheese eller peperoni, vanlig Grandis eller "En Skikkelig Hot Pizza"!
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2016 #4 Skrevet 7. mai 2016 Fines ikke HOT, Men den er god Anonymkode: a30e0...41b
Snømusa Skrevet 7. mai 2016 #5 Skrevet 7. mai 2016 Rustica 4-cheese er lusks! Hadde jeg ikke vært fattig student hadde jeg spist denne oftere. Er som regel tilbud på Grandis og BigOne så da blir det som oftest det hvis jeg først skal spise frossenpizza. 1
Dolce Skrevet 7. mai 2016 #6 Skrevet 7. mai 2016 (endret) Kun 1 merke er godkjent her i huset: Pizza Tradizionale fra Oetker. Andre merker spises kun i dypeste, ytterste nødsfall. Endret 7. mai 2016 av Dolce 2
PaperFlower Skrevet 7. mai 2016 #8 Skrevet 7. mai 2016 Favoritten er definitivt Dr Oetker Ristorante: Pizza Pollo. Den har kylling og spinat på, og en eller annen saus, muligens rømme eller lignende. Kjempegod. Ellers er det ofte vi kjøper Big One sin Triple Cheese, også legger jeg på pepperoni og ananas.
Snorkfrøken_ Skrevet 7. mai 2016 #10 Skrevet 7. mai 2016 Mine favoritter hvis jeg skal spise frossenpizza er Dr. Oetker mozarella, grandiosa pepperbiff (?) eller HOT-pizza 1
Luguber Skrevet 7. mai 2016 #11 Skrevet 7. mai 2016 Dr. Oetkers Ristorante eller Rustica er favorittene. Vanlig Grandiosa funker også. I nødens stund er vel også øvrige sorter et alternativ, unntatt Big One Classic..
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2016 #12 Skrevet 7. mai 2016 Trio Di Carne fra Casa Di Mama. Anonymkode: 65098...ec3
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2016 #13 Skrevet 7. mai 2016 Mange av dere som vet om denne Rustica 4-cheese er god da? Anonymkode: 0f723...678
FantasDick Skrevet 7. mai 2016 #14 Skrevet 7. mai 2016 Min absolutte favoritt er Casa di mama Pepperoni-salame, men finner den nesten ingen steder. Liker også Coop sin Margherita, så legger jeg på oliven, soltørket tomat og rødløk selv. 1
Jerry Lee Skrevet 8. mai 2016 #17 Skrevet 8. mai 2016 Big One. De litt mer "avanserte". Samme produsent på Grandiosa og Big One. Men det vet dere jo.
EDM Skrevet 8. mai 2016 #18 Skrevet 8. mai 2016 Den nye Grandisen, take away eller noe var faktisk veldig god!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå