Gå til innhold

Makrell i tomat: Boks, tube eller småpakker?


Hva er din foretrukne makrell i tomat-pakke?  

53 stemmer

  1. 1. Hva foretrekker du?

    • Boks
      36
    • Tube
      8
    • Småpakker
      8
    • Annet
      1


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva kjøper du, og hvorfor? 

Anonymkode: 097b9...3f2

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

I boks

Smaker best

Innholdet i småpakkene og tubene er anderledes enn i boksene. Mer fisk i den i boks

Stabburets makrell i tomatsaus i boks er verdens beste :spise:

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 3
Gjest Citronella
Skrevet

Kun i boks, kun fra Stabburet. Ikke hakket, men filet. 

Liker at det er mest fisk, den i tube er jo bare tomatsaus. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva kjøper du, og hvorfor? 

Anonymkode: 097b9...3f2

Er dette en forbrukerundersøkelse?

Hmmmm er det lov med slikt på KG?

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 1
Skrevet

Boks. Aldri prøvd "småpakkene" og den i tube var mindre god.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

I boks

Smaker best

Innholdet i småpakkene og tubene er anderledes enn i boksene. Mer fisk i den i boks

Stabburets makrell i tomatsaus i boks er verdens beste :spise:

Anonymkode: 4fb80...b72

Synes du ikke det blir kliss? Jeg får tomatsaus over hele meg bare jeg åpner boksen. 

Anonymkode: 097b9...3f2

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Synes du ikke det blir kliss? Jeg får tomatsaus over hele meg bare jeg åpner boksen. 

Anonymkode: 097b9...3f2

Da bør du lære deg lure triks for å åpne uten søl :)

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 8
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Synes du ikke det blir kliss? Jeg får tomatsaus over hele meg bare jeg åpner boksen. 

Anonymkode: 097b9...3f2

Ta det litt rolig...

  • Liker 1
Skrevet

Den orginale med store biter smaker mest, inneholder mest makrell og definitivt sunnest. 

  • Liker 4
Skrevet

Bruker de store småpakkene, de som kommer i firepakning, oftest. Bruker de små boksene innimellom, men siden jeg helst bare vil ha til én skive av gangen og jeg ikke syns de funker etter å ha vært åpen en stund, er det greiest med storesmåpakkene.

AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Er dette en forbrukerundersøkelse?

Hmmmm er det lov med slikt på KG?

Anonymkode: 4fb80...b72

Jeg krangler med samboeren om hva som er best, og vil ha innspill. 

Anonymkode: 097b9...3f2

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Da bør du lære deg lure triks for å åpne uten søl :)

Anonymkode: 4fb80...b72

Kan du filme og poste video her?

Anonymkode: 097b9...3f2

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Jeg krangler med samboeren om hva som er best, og vil ha innspill. 

Anonymkode: 097b9...3f2

Hva mener du at smaker best? Og hvorfor?

Anonymkode: 4fb80...b72

Skrevet

Bruker liten metallboks..perfekt for to skiver til lunsj :)

  • Liker 6
AnonymBruker
Skrevet
Et øyeblikk siden, Strikkagenser skrev:

Bruker liten metallboks..perfekt for to skiver til lunsj :)

Så lite makrell?

Jeg bruker en hel stor boks til en lunsj:

 

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kan du filme og poste video her?

Anonymkode: 097b9...3f2

"

Åpne hermetikken uten søl

Enkelt triks sparer deg for makrellflekker på skjorta.

 

 

Slik gjør du:

Trikset er ganske enkelt. Målet er å gi lokket en liten bøy den ene veien, slik at det blir vanskeligere å bøye den andre veien.

  • Løft opp håndtaket og punktér lokket.
  • Snu boksen slik at håndtaket peker vekk fra deg.
  • Klem på sidene med den ene hånden, mens du løfter håndtaket opp og bort fra deg med den andre hånden.
  • Hvis du bruker tommelen må du passe på å plassere den på "rammen" rundt - ikke på selve lokket (se videoen).
  • Fortsett bevegelsen i så stor bue som mulig. Du vil unngå at lokket "ruller" bakover.
  • Nå skal du ha et helt rett lokk, og dette kan du enkelt lirke løs uten at det spruter og blir søl.

"

http://www.dinside.no/922701/aapne-hermetikken-uten-sol

Video finnes i linken

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva mener du at smaker best? Og hvorfor?

Anonymkode: 4fb80...b72

Jeg mener tuben er best fordi da unngår man søl. Småpakkene mener jeg er fordyre. Typen vil ha boksen fordi han synes den smaker bedre. Men jeg synes det blir veldig mye søl, og dessuten er fileten hard og vanskelig å få tak i og vanskelig å smøre utover. 

Anonymkode: 097b9...3f2

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Et tips for å høyne makrell i tomat opplevelsen: topp med tynne skiver av fersk ingefær 😍

Anonymkode: 3c25d...aca

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

"

 

Åpne hermetikken uten søl

Enkelt triks sparer deg for makrellflekker på skjorta.

 

 

Slik gjør du:

Trikset er ganske enkelt. Målet er å gi lokket en liten bøy den ene veien, slik at det blir vanskeligere å bøye den andre veien.
  •  
  • Løft opp håndtaket og punktér lokket.
  • Snu boksen slik at håndtaket peker vekk fra deg.
  • Klem på sidene med den ene hånden, mens du løfter håndtaket opp og bort fra deg med den andre hånden.
  • Hvis du bruker tommelen må du passe på å plassere den på "rammen" rundt - ikke på selve lokket (se videoen).
  • Fortsett bevegelsen i så stor bue som mulig. Du vil unngå at lokket "ruller" bakover.
  • Nå skal du ha et helt rett lokk, og dette kan du enkelt lirke løs uten at det spruter og blir søl.

"

http://www.dinside.no/922701/aapne-hermetikken-uten-sol

Video finnes i linken

Anonymkode: 4fb80...b72

MAGIC! Tror ikke jeg vil få det til, men imponerende. 

Anonymkode: 097b9...3f2

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Jeg mener tuben er best fordi da unngår man søl. Småpakkene mener jeg er fordyre. Typen vil ha boksen fordi han synes den smaker bedre. Men jeg synes det blir veldig mye søl, og dessuten er fileten hard og vanskelig å få tak i og vanskelig å smøre utover. 

Anonymkode: 097b9...3f2

Ok. Takk for svar :)

Men hvilken av de synes du at smaker best? :klo:

Anonymkode: 4fb80...b72

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...