AnonymBruker Skrevet 2. mai 2016 #1 Skrevet 2. mai 2016 Hei! Jeg tenker å lage syltelake til agurk med 1 dl eddik 7%, 2 dl sukker og 3 dl vann, men jeg lurer på om noen har erfaring med å bruke hvitvinseddik i stede for vanlig eddik? Bruker aldri vanlig eddik i matlaging, har kun hvitvinseddik i skapet, derfor jeg lurer Anonymkode: 80bc0...7b5
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2016 #2 Skrevet 2. mai 2016 Jeg har ingen erfaring med det, men det høres godt ut. Anonymkode: 4ca94...408
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå