AnonymBruker Skrevet 1. mai 2016 #1 Skrevet 1. mai 2016 Kjøleskapet mitt er ute av drift for øyenblikket, og jeg skulle lagd en porsjon chiapudding til frokost i morgen. Jeg pleier jo vanligvis å la den "sette seg" i kjøleskap over natta, men nå må den i så fall stå utenfor i oppbevaringsboks (8-9 grader ute) eller på benken. Hva tror dere? Det er jo chiafrøene som får puddingen/grøten til å sette seg, ikke at den står kjølig? Går det for så kort tid (bakterier etc bør da ikke bli et problem i løpet av 12 timer?). Anonymkode: a19b6...344
KaDust Skrevet 1. mai 2016 #2 Skrevet 1. mai 2016 Ikke noe problem å sette det ut om natta. Har gjort det før selv når jeg har vært på hyttetur uten strøm, og har ikke blitt dårlig av det. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå