Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva slags fyll avhenger litt av hvordan man ønsker å garnere

Som regel så har jeg 1-2 lag med tunfiskrøre og 1-2 lag med egg- og dillfyll. Da garnerer jeg som regel med reker og slikt

AnonymBruker
Skrevet

Følger denne! 

Jeg er også ute etter gode oppskrifter og erfaringer. Og også - om det finnes - noen uten majones/majonesaktige fyll. 

Jeg bruker å lage en variant som er ganske populær i familien og blant venner. Jeg har spinat (kokt), blander sammen med ricotta. Dette legger jeg ganske tykt mellom lagene, sammen med tynne skiver av røkelaks. Toppen er røkelaks i "roseform". 

Anonymkode: 5fe18...eb0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...