AnonymBruker Skrevet 25. april 2016 #1 Skrevet 25. april 2016 Eller bruker du bare det hvite og det lysegrønne? Anonymkode: 3abfa...479
AnonymBruker Skrevet 25. april 2016 #2 Skrevet 25. april 2016 Selvfølgelig bruker jeg det grønne. Kutter bare av det tuppene. Kan brukes som purre ellers, jeg pleier å mumse de grønneste delene med kesam. Namnam. Anonymkode: 9ac88...742
AnonymBruker Skrevet 25. april 2016 #3 Skrevet 25. april 2016 Det er jo i busken all smaken er! Så ja, den spiser jeg. Spiser ikke hele nederste delen, utenom i omelett. Anonymkode: f0230...e7b
Mynona Skrevet 25. april 2016 #4 Skrevet 25. april 2016 Jeg bruker hele untatt den øverste og nederste centimetern. Samme med vårløk.
Kittlingur Skrevet 25. april 2016 #5 Skrevet 25. april 2016 Jeg kaster den siste lille "hårete" biten
AnonymBruker Skrevet 25. april 2016 #6 Skrevet 25. april 2016 Trodde "spise busken på purren" var en eufemisme for noe langt mer snuskete. Småskuffa! jeg spiser kun det hvite på purren (og "purren"). Anonymkode: 6ecca...5bb 1
FantasDick Skrevet 26. april 2016 #7 Skrevet 26. april 2016 Det grønne er jo det beste! Jeg bruker hele purren, bortsett fra 1 cm oppe og nede, sånn ca.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå