Gå til innhold

Spiser du "busken" på purren?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Eller bruker du bare det hvite og det lysegrønne?

Anonymkode: 3abfa...479

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Selvfølgelig bruker jeg det grønne. Kutter bare av det tuppene.

Kan brukes som purre ellers, jeg pleier å mumse de grønneste delene med kesam. Namnam.

Anonymkode: 9ac88...742

AnonymBruker
Skrevet

Det er jo i busken all smaken er! Så ja, den spiser jeg. Spiser ikke hele nederste delen, utenom i omelett. 

Anonymkode: f0230...e7b

Skrevet

Jeg bruker hele untatt den øverste og nederste centimetern. Samme med vårløk. 

Skrevet

Jeg kaster den siste lille "hårete" biten

AnonymBruker
Skrevet

Trodde "spise busken på purren" var en eufemisme for noe langt mer snuskete. Småskuffa!

 

jeg spiser kun det hvite på purren (og "purren"). 

Anonymkode: 6ecca...5bb

  • Liker 1
Skrevet

Det grønne er jo det beste! 

Jeg bruker hele purren, bortsett fra 1 cm oppe og nede, sånn ca. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...