Gå til innhold

Trenger man egentlig smeltet smør i pannekakerøre?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Trenger man egentlig smeltet smør i pannekakerøre?

Anonymkode: 0e3db...553

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Man må ikke, men det blir jo mye bedre. Eventuelt nøytral olje.

Anonymkode: e1fa6...c2b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Prøv uten og se hva som skjer

Steker du i teflonpanne?

Anonymkode: 06093...869

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis ikke du har det i røra, må du ofte ha litt smør eller annet fett på stekepanna selv om det er teflon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

For å få pannekakene løs etter steking og god konsistens så trenger du fett i røra. Smør, margarin eller olje.

Anonymkode: 32493...9bb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Jeg bruker smør både i røra og i panna. Omnom.

Anonymkode: 71dd6...9c5

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
2 minutter siden, Jessica Jones skrev:

Nei, jeg har ikke smeltet smør oppi røra, funker fjell det.

Bruker du smør/olje eller margarin i stekepanna da?

Anonymkode: 06093...869

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, det går helt fint uten.

Det lønner seg å ha noen form for fett til å steke i hvis du ikke har en supergod teflonpanne. I dårlige panner må du stort sett steke i fett selv om det er masse fett i røra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

36 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Bruker du smør/olje eller margarin i stekepanna da?

Anonymkode: 06093...869

Jepp, enten smør eller olje ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...