Viking1980 Skrevet 22. april 2016 #1 Skrevet 22. april 2016 Tror dere dette er vanlig rundt omkring på restauranter eller er det bare noen som er så sleipe ? http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/mattilsynet-vil-gjennomfoere-tilsyn-etter-vg-avsloering/a/23659301/
Knask Skrevet 22. april 2016 #3 Skrevet 22. april 2016 Tror det er mye juks omkring og at dette er ganske vanlig.
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #4 Skrevet 22. april 2016 Klassisk turistfelle gjør som klassiske turistfeller gjør. Er du virkelig overrasket? Anonymkode: 8f63e...e72 2
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #5 Skrevet 22. april 2016 Nå er jo restaurantbransjen en bransje der det foregår mye som ikke akkurat blir gjort etter boka så det overrasker meg ikke det minste. Anonymkode: 23e33...6bd
Viking1980 Skrevet 22. april 2016 Forfatter #6 Skrevet 22. april 2016 Mona Lisa er tidligere vert begjæret stengt på grunn av dårlig hygiene å kryp dyr på restauranten. Men har likevel holdt dørene åpene. Nå er det vell på tide at kundene slutter å gå til dette stedet ? Man burde jo servere det som står på menyen med tanke på allergi osv. 6
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #7 Skrevet 22. april 2016 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nå er jo restaurantbransjen en bransje der det foregår mye som ikke akkurat blir gjort etter boka så det overrasker meg ikke det minste. Anonymkode: 23e33...6bd Mye grums i den bransjen ja. Har selv vært runner på et par restauranter i Oslo og jeg har nesten slutta å spise ute etter de erfaringene jeg gjorde meg der. Jeg håper virkelig dette er kroken på døra for Mona Lisa, beklager, men måten de har håndtert dette på er også rett og slett pinlig. En helt forferdelig dårlig unnskyldning og at daglig leder liksom "ikke visste" at dette foregikk. Pissprat. Anonymkode: 3a44c...4bd 1
Hu i byen Skrevet 22. april 2016 #8 Skrevet 22. april 2016 For en utrolig teit unnskyldning, lett å forveksle??? Har de i heletatt pangasius på menyen?? Hvis de ikke har det er det veldig rart å ha det på kjøkkenet også, slik at det kan forveksles Har spist der en gang gjennom jobb for mange herrens år siden, har aldri fristet å dra dit på egen initiativ, føler det er sånn turistfellehøl og ikke var maten spesielt bra heller.. 8
AnonymBruker Skrevet 22. april 2016 #9 Skrevet 22. april 2016 Tror det er ganske vanlig. Har også hørt om restauranter som selger hestebiff som "biff" og alle tror det er ku 😊 Anonymkode: 8c28c...8f4
Viktualia Skrevet 22. april 2016 #10 Skrevet 22. april 2016 Hestebiff er jo ikke noe spes billig, så hvorfor skulle man det? 1
Lady Lovelylocks Skrevet 23. april 2016 #11 Skrevet 23. april 2016 Ikke overrasket over at det er Mona Lisa det handler om. Verre restaurant skal du lete lenge etter.. 2
AnonymBruker Skrevet 23. april 2016 #12 Skrevet 23. april 2016 Det fjuskes overalt. De skal spare penger, tar overpris på matvarer. Eks er det som har skjedd på Mona Lisa. Eller de drar til Sverige å handler inn billig kjøtt, som selges billig for å selge det dyrt. Anonymkode: 5a328...0e1
AnonymBruker Skrevet 23. april 2016 #13 Skrevet 23. april 2016 Et annet eks på fusk er på kebabsjapper. Det skal være lammekjøtt som er rent, som skjæres opp sånn i flak de gjør. Det er farse som er formet, som surrer rundt. Sist jeg kjøpte spurte jeg om det var kjøtt, og de sa ja. En kjent pizzakjede selger biffpizza. Jeg kjøpte. Når jeg begynner å spise så er det Sørensen meg et farseprodukt som de kaller biff Anonymkode: 5a328...0e1
AnonymBruker Skrevet 23. april 2016 #14 Skrevet 23. april 2016 Helt vanlig, tror jeg. Spesielt på billigsteder! Peppes og Egons baserer nesten alt på menyen sin på frossen ferdigmat som man får kjøpt i frysedisken på en hvilken som helst matbutikk. De varmer den for deg (dvs de får underbetalt skoleungdom til å varme den for deg) i en standard pizzaovn, og selger deg den til 15 x prisen du hadde betalt om du kjøpte råvarene selv. Har jobbet på slike steder selv, og har helt sluttet å spise der. Det er bokstavelig talt Findus ol. man betaler for. Norge har en utrolig rar matkultur... Vi er villige til å betale idiotiske summer for masseprodusert ferdigmat, ihvertfall så lenge vi ikke må varme den opp selv, mens sunne, økologiske råvarer som faktisk smaker godt, er sunne og støtter øko.jordbruk er det nesten ingen som gidder å betale for?? Anonymkode: b5c30...263 7
AnonymBruker Skrevet 23. april 2016 #15 Skrevet 23. april 2016 Den 22.04.2016 at 9.57, Viking1980 skrev: Tror dere dette er vanlig rundt omkring på restauranter eller er det bare noen som er så sleipe ? http://www.vg.no/forbruker/mat-og-drikke/mat/mattilsynet-vil-gjennomfoere-tilsyn-etter-vg-avsloering/a/23659301/ Noen som faktisk er overrasket over dette ? Anonymkode: 37a9d...aa2 2
Citpensacola Skrevet 23. april 2016 #16 Skrevet 23. april 2016 Mona Lisa er jo en typisk kjempesnuskete turistfelle. Jeg er overhodet ikke overrasket over dette, og det er nok vanlig i dette segmentet av restaurantbransjen. Når klientellet enten er turister eller folk som overhodet ikke er kravstore så er det jo ganske lett å spare litt penger på denne måten. Jeg hadde dog blitt overrasket om dette skjedde på litt mer skikkelige serveringssteder. 2
AnonymBruker Skrevet 23. april 2016 #17 Skrevet 23. april 2016 Noe så sleipt. Anonymkode: bd8e7...29f
Alice123 Skrevet 23. april 2016 #18 Skrevet 23. april 2016 Om det er et sted i hele verden dette skulle skjedd, så er det Mona Lisa. Ingen er sjokkert. 2
Gjest Kim Skrevet 24. april 2016 #19 Skrevet 24. april 2016 Matjuks på ordentlige restauranter er ikke vanlig. Villsvin og svin er nesten ikke mulig å ta feil av. Hjort og reinsdyr likeså. At Mona Lisa driver med dette, forundrer meg ikke, men du må titte på hvem som driver dette stedet. Dette er en gangsterfyr som ikke er opptatt av mat eller at du og jeg skal ha en god opplevelse.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2016 #20 Skrevet 24. april 2016 Veldig smålig gjort. Eieren er visstnok god for 200 millioner, det gjør det hele bare mer forkastelig. Anonymkode: fff2a...2c7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå