Belin Skrevet 20. april 2016 #1 Skrevet 20. april 2016 Er det noen som har noen tips på kaker som kan lages 1 til 2 dager før en konfirmasjon? Og, hvor mye kake beregner man til 55 personer? Det er tapas til mat.
Serafina. Skrevet 20. april 2016 #2 Skrevet 20. april 2016 Sjokoladekake blir gjerne saftigere og bedre hvis den står en dag eller to. Hvis du vil lage pavlova kan marengsbunnen lages flere dager i forveien og det samme med eggekremen. Da kan du piske krem og legge på bær når du skal servere. Hvis du vil ha gjærbakst kan den fryses og varmes før servering. 2
onyx Skrevet 20. april 2016 #3 Skrevet 20. april 2016 Jeg synes at gulrotkake og krydderkake fint kan laget 1-2 dager før, da blir de faktisk mye bedre. Pavlovabunner kan også lages på forhånd, det samme med bunnen til f.eks. verdens beste, men bør fylles først samme dag som de skal spises. 1
Whoops Skrevet 20. april 2016 #4 Skrevet 20. april 2016 Ostekaker holder seg godt. Men de aller fleste kaker holder seg vel i et par dager (sukkerbrød eller sjokoladekaker). Bare pynt dem så sent som mulig særlig om du bruker pisket krem. Konfektkaker holder seg også lenge. Hvor mye kake som trengs er vanskelig å si. Bedre med for mye enn for lite. 1
AnonymBruker Skrevet 20. april 2016 #5 Skrevet 20. april 2016 Delfiakake kan du lage flere dager i forveien. Anonymkode: 844bb...67c
Belin Skrevet 20. april 2016 Forfatter #7 Skrevet 20. april 2016 Se her ja! Det var jo ikke så vanskelig. Her var det masse bra forslag! Tusen takk!
AnonymBruker Skrevet 21. april 2016 #8 Skrevet 21. april 2016 Tropisk aroma er en typisk kake som er best etter noen dager. Og enkelte kaker kan fryses ferdig pyntet, som marsipankaker eller suksessterte. Anonymkode: 4e182...09f
Sølvrosen Skrevet 21. april 2016 #9 Skrevet 21. april 2016 Sjokolade- og banankake fylt med sjokoladekrem tåler veldig godt å fryses, så den kan lages en måned før. Ha på sjokoladekrem og annen pynt etter tining. Hasselnøttkake kan også fryses og pyntes med samme krem som sjokolade- og banankaken. Sukkerbrød med fyll kan fint fryses, lag gjerne flere. Kransekake blir enda bedre etter en tur i fryseren. Ha melisglasur på ringene før frysing. Dere må ha minst 12 kaker, helst mer.
#frøken Skrevet 22. april 2016 #10 Skrevet 22. april 2016 Min Bestemor hadde alltid en daimkake i frysen, i tilfelle noen skulle komme på besøk. Den holder seg en god stund i frysen.
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. april 2016 #11 Skrevet 22. april 2016 Suksessterte/Gulkake kan også lages et par dager forut. I tillegg finnes det er par muffinser hvor du lager røra en til to dager førut, og steker det samme dag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå