Gjest gjest1 Skrevet 25. oktober 2004 #1 Skrevet 25. oktober 2004 ...finnes det i Norge? Og hvis så, hvor får jeg tak i det?
Gjest Anonymous Skrevet 26. oktober 2004 #3 Skrevet 26. oktober 2004 hmm... nå skulle jeg være behjelpelig og fortelle om en plante man lager veggis-gelatin av. Men så har jeg glemt hva den het. Aha... agar-agar (powder or flakes from a sea vegetable), arrowroot (a starchy powder from the tropical tuber of the same name), guar gum (the product of East Indian seed) xanthan gum (a corn extract), kudzu (a starchy powder from the plant’s tuber), and certain ground nuts and seeds. Most kosher gelatins are also vegetarian. Men om de har det i Norge vet jeg ikke. Helsekostbutikker, sikkert? Mener det går an å lage selv ved å koke en eller annen nøtt eller bønne ganske lenge...
Gjest gjest1 Skrevet 26. oktober 2004 #4 Skrevet 26. oktober 2004 Æh' date=' hva er veggiser? :klø:[/quote'] Forkortelse for vegetarianere.
Gjest gjest1 Skrevet 26. oktober 2004 #5 Skrevet 26. oktober 2004 hmm... nå skulle jeg være behjelpelig og fortelle om en plante man lager veggis-gelatin av. Men så har jeg glemt hva den het. Aha... agar-agar (powder or flakes from a sea vegetable), . Takk for tipset! Nå har jeg funnet oppskrifter der animalsk gelatin og agar-agar kan brukes på samme måte! Flott! Da kan jeg lage vegetar-gelebiter til jul! Om jeg gidder...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå