AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #1 Skrevet 15. april 2016 Eller kaster dere det øverste laget? Anonymkode: bf0d0...65b 1
lovedrug Skrevet 15. april 2016 #3 Skrevet 15. april 2016 kaster det øverste hvis den har vært åpen noen dager.
AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #7 Skrevet 15. april 2016 Hvorfor kaster dere det øverste laget?, pga. gift i plasten? Anonymkode: 43244...67d 1
AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #8 Skrevet 15. april 2016 Ja, jeg spiser da selvsagt den også. Nå pakker jeg uansett osten i en brødpose, så den tørker aldri ut om det er det som er problemet. Anonymkode: 621b0...d74 2
AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #9 Skrevet 15. april 2016 Dere som skjærer vekk den delen av osten som har vært i kontakt med plastemballasjen; hva pakker dere inn osten i etterpå? Anonymkode: acd77...1ff 4
skruf Skrevet 15. april 2016 #10 Skrevet 15. april 2016 Skjærer av og kaster øverste laget i osten.. Vet egentlig ikke hvorfor, men det er ruglete og ekkelt. Bruker heller aldri bunnen i osten forsåvidt.
Nefarian Skrevet 15. april 2016 #11 Skrevet 15. april 2016 Skjærer ofte bort det øverste laget da jeg synes smaken ofte er skarp. Har ingenting å gjøre med eventuall gift? i plasten.
Gjest Hold the door Skrevet 15. april 2016 #12 Skrevet 15. april 2016 (endret) - Endret 18. oktober 2016 av Hold the door
Tekopper Skrevet 15. april 2016 #13 Skrevet 15. april 2016 På norwegia gjør jeg det, topplaget smaker rart. Bikkja spiser det med glede, så kaster ikke maten 1
Smultring Skrevet 15. april 2016 #14 Skrevet 15. april 2016 Bort med det hvis det ikke skal på pizza. Osten settes i ostehuset sitt, som er en plastdåse. Osten blir snarere stygg i brødpose. 1
Pearl2.0 Skrevet 16. april 2016 #16 Skrevet 16. april 2016 Skjærer vekk det øverste☺ skjærer også vekk sidene når de blir harde.
Gjest Sly Skrevet 16. april 2016 #17 Skrevet 16. april 2016 Det har aldri falt meg inn at jeg ikke skulle spise den øverste osteskiva. Her spiser vi absolutt hele osten hvis den ikke har blitt muggen.
Jolene Skrevet 16. april 2016 #19 Skrevet 16. april 2016 Spiser det. Ser ingen grunn til å sløse med maten. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå