AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #1 Skrevet 15. april 2016 Kjøpte en pakke frossen kokt scampi på onsdag. La den i kjøleskapet til tining samme ettermiddag. Jeg så i etterkant at holdbarheten kun er 24t etter tining. Ville dere brukt dem til middag i dag likevel, eller bør de kastes? Anonymkode: 0333b...03e
AnonymBruker Skrevet 15. april 2016 #2 Skrevet 15. april 2016 Hvorfor tinte du mat flere døgn før du tenkte spise den? Uansett: du tar en saks og klipper opp posen. Dersom du kan gjøre det uten at huset lukter død og fordervelse er det bare å spise. Bedervet sjømat stinker nemlig helt forjævlig. Anonymkode: 988b6...3bd
AnonymBruker Skrevet 18. april 2016 #3 Skrevet 18. april 2016 Hadde planer om å ha scampi på torsdag, men noe annet kom i veien.. Luktet helt normalt da vi åpnet posen, så ble scampi til middag på fredag Anonymkode: 0333b...03e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå