AnonymBruker Skrevet 13. april 2016 #1 Skrevet 13. april 2016 Noen som har en fin oppskrift til dette slik at man kan bruke samme deig til begge og lage dette samtidig, til å fryse ned? Baker aldri, så trenger litt tips! Anonymkode: 97f67...136
AnonymBruker Skrevet 13. april 2016 #2 Skrevet 13. april 2016 Ingen som vet noe om dette? ;/ Kan man feks bare bruke hvilken som helst oppskrift for fin deig med hvetemel som jeg finner på nettet? Anonymkode: 97f67...136
AnonymBruker Skrevet 13. april 2016 #3 Skrevet 13. april 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Kan man feks bare bruke hvilken som helst oppskrift for fin deig med hvetemel som jeg finner på nettet? Ja. Anonymkode: ffbb8...95b
Gjest Emera Skrevet 13. april 2016 #4 Skrevet 13. april 2016 Denne deigen er helt fantastisk til innbakte pølser. Jeg kan godt tenke meg det blir gode pizzasnurrer av den også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå